TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гласачите во Македонија да изберат власт каква што сакаат

Утрински - 12.09.2002

Прес-конференција на НАТО, ОБСЕ и ЕУ СКОПЈЕ - Меѓународните претставници во Македонија апелираа до македонските гласачи "излезете и гласајте", укажувајќи дека волјата на гласачите во земјата е да изберат власт каква што сакаат.

Меѓународната заедница повика: „Излезете и гласајте“

А1 - 11.09.2002

„Излезете и гласајте“, повикаа денеска претставниците на меѓународната заедница во Македонија, укажувајќи оти на волјата на избирачите во земјата е да изберат власт каква што сакаат. „Излезете да гласате“, повторија денеска претставниците на ОБСЕ и Европската Унија во Македонија, нагласувајќи оти ...