TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Економија и работа за секого"

Дневник - 22.07.2002

ВМРО-МАКЕДОНСКА ВМРО-Македонска на претстојните избори на гласачите ќе им понуди економија, зашто 11 години им се нуди политика, а квалитетот на животот постојано опаѓа, рече лидерот Борис Стојменов на промоцијата на изборното мото "Економија и работа за секого".

Економскиот развој - главна заложба на изборите

Утрински - 22.07.2002

ВМРО-Македонска се уште бара партнери за коалицирањ? ВМРО-Македонска ќе коалицир?само со партиите чијашт?главна програмска заложб?ќе биде економскио?развој на земјат? соопшт?на саботнат? прес-конференција лидеро?Бори?Стојмено? "За овие 11 години на Македонија ? беше понудено премногу политика, ...