TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мицотакис: Гласав против Преспанскиот договор, но нема да ја внесувам Грција во авантури

Фокус - 23.10.2019

Сè уште верувам дека Договорот од Преспа беше негативен договор за нашата земја, но нема да ја изложувам Грција на авантури, рече грчкиот премиерот Киријакос Мицотакис за време на неговата официјална вечера со културното друштво во Солун и се осврна ...

Мицотакис: Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

24 Вести - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Мицотакис: Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

Канал5 - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун.

Мицотакис: Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

Алсат-М - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Мицотакис: Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

Телма - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Мицотакис: Нема да ја изложам Грција на перипетии поради Преспанскиот договор

+инфо - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Мицотакис: Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

Слободен Печат - 23.10.2019

Сè уште верувам дека Договорот од Преспа е негативен договор за нашата земја. Гласав против, но чесно предупредувајќи ги Грците што произлегува од потпишувањето. Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ...

Мицотакис: Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

А1 On - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Мицотакис: Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

Сител - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

Нетпрес - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Мицотакис: Договорот од Преспа е лош, но сега треба да ги заштитиме македонските производи

МКД - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Мицотакис: Внимателно ќе следиме како нашите соседи одговараат на Договорот од Преспа

Press24 - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Мицотакис: Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

Независен - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Грција го поддржува еврoпскиот пат на Западен Балкан

Р.С.Европа - 23.10.2019

Грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис вели дека Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан и затоа очекува тие да одговорат правилно на обврските за нивната европска перспектива.

Мицотакис: Преспанскиот договор е нагативен за нас, но ја поддржуваме европската перспектива на Западен Балкан

Макфакс - 23.10.2019

Грција ја поддржува европската перспектива на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ќе биде фактор за стабилност во регионот, туку и инструмент за модернизација на соседните земји, изјави грчкиот премиер Киријакос Мицотакис во Солун за ...

Мицотакис: Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

Опсервер - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Мицотакис: Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

Вечер Прес - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун.

Мицотакис: Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

4NEWS - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Мицотакис: Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

24Инфо - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Мицотакис: Договорот од Преспа е негативен договор за нашата земја

Либертас - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

МИЦОТАКИС: Да не се заборави дека патот на Западен Балкан кон ЕУ беше отворен овде во Солун во 2003 година

Денешен - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Мицотакис: Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

CivilMedia - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Мицотакис: Преспанскиот договор е нагативен за нас, но ја поддржуваме европската перспектива на Западен Балкан

Centar - 23.10.2019

Грција ја поддржува европската перспектива на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ќе биде фактор за стабилност во регионот, туку и инструмент за модернизација на соседните земји, изјави грчкиот премиер Киријакос Мицотакис во Солун за ...

Мицотакис: Преспанскиот договор е нагативен за нас, но ја поддржуваме европската перспектива на Западен Балкан

MTM - 23.10.2019

Грција ја поддржува европската перспектива на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ќе биде фактор за стабилност во регионот, туку и инструмент за модернизација на соседните земји, изјави грчкиот премиер Киријакос Мицотакис во Солун за ...

Мицотакис: Преспанскиот договор е нагативен за нас, но ја поддржуваме европската перспектива на Западен Балкан

Точка - 23.10.2019

Грција ја поддржува европската перспектива на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ќе биде фактор за стабилност во регионот, туку и инструмент за модернизација на соседните земји, изјави грчкиот премиер Киријакос Мицотакис во Солун за ...

Мицотакис: Преспанскиот договор е нагативен за нас, но ја поддржуваме европската перспектива на Западен Балкан

24Инфо - 23.10.2019

Грција ја поддржува европската перспектива на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ќе биде фактор за стабилност во регионот, туку и инструмент за модернизација на соседните земји, изјави грчкиот премиер Киријакос Мицотакис во Солун за ...

Мицотакис: Нема да ја внесувам Грција во авантури поради Преспанскиот договор

Фактор - 23.10.2019

Сè уште верувам дека Договорот од Преспа беше негативен договор за нашата земја, но нема да ја изложувам Грција на авантури, рече грчкиот премиерот Киријакос Мицотакис за време на неговата официјална вечера со културното друштво во Солун и се осврна ...

Мицотакис: Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

Локално - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Мицотакис: Државите од Западен Балкан да одговорат правилно на обврските на нивната европска перспектива

iPortal - 23.10.2019

Грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на официјалната вечера на Меѓународниот симпозиум во Солун, покрај тоа што го повтори ставот дека Договорот од Преспа е негативен за Грција,, потенцираше дека Грција до поддржува ...

Мицотакис: Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

еМагазин - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Мицотакис: Преспанскиот договор е негативен за нас, но ја поддржуваме европската перспектива на Западен Балкан

Н.Македонија - 23.10.2019

Грција ја поддржува европската перспектива на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ќе биде фактор за стабилност во регионот, туку и инструмент за модернизација на соседните земји, изјави грчкиот премиер Киријакос Мицотакис во Солун за ...

Мицотакис: Ќе следиме како нашите соседи го спроведуваат „преспанскиот“

Expres - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан. Не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, туку и затоа што е демократска алатка за притисок за неопходната модернизација на нашите соседи.

Мицотакис: Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан

MakPress - 23.10.2019

Грција го поддржува европскиот пат на земјите од Западен Балкан, не само затоа што тоа ја претвора перспективата во фактор на стабилност за регионот, алатка за модернизација на соседите, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис од Солун за време на ...

Ципрас: Не е лесно да се урне Договорот од Преспа, верувам дека ЕУ ќе ја сфати историската грешка

Фокус - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: Се надевам ЕУ набрзо ќе сфати дека направи историска грешка

24 Вести - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: Се надевам ЕУ набрзо ќе сфати дека направи историска грешка

Канал5 - 22.10.2019

Сега ги следам случувањата и претпоставувам господинот Мицотакис ќе моли да не случајно се смени Владата (во Скопје) . Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба ...

Ципрас: Ирационално е она што го стори ЕУ и се надевам дека ќе сфатат дека е историска грешка

Press24 - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: Се надевам ЕУ набрзо ќе сфати дека направи историска грешка

А1 On - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: Мицотакис ќе моли Заев да остане на власт

+инфо - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: Се надевам ЕУ набрзо ќе сфати дека направи историска грешка

Сител - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: Мицотакис ќе се моли Заев да не ги изгуби изборите во Северна Македонија

МКД - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, вели лидерот на СИРИЗА и поранешен премиер на Грција, Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи ...

Ципрас: Мицотакис ќе моли Заев да остане на власт

Нетпрес - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: Не верувам дека е лесно да се урне Договорот од Преспа

Слободен Печат - 22.10.2019

Ципрас вели дека грчкиот премиер Мицотакис ќе се моли на изборите во Северна Македонија „да не дојдат на власт неговите истомисленици". Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска ...

Ципрас: Се надевам ЕУ набрзо ќе сфати дека направи историска грешка

Независен - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: Се надевам ЕУ набрзо ќе сфати дека направи историска грешка

Опсервер - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: Се надевам ЕУ набрзо ќе сфати дека направи историска грешка

CivilMedia - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Се надевам ЕУ набрзо ќе сфати дека направи историска грешка

Република - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: Се надевам ЕУ набрзо ќе сфати дека направи историска грешка

Вечер Прес - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

ЦИПРАС: Мицотакис сега ќе се моли господинот Заев да не ги изгуби изборите во С. Македонија

Денешен - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: За жал, Грција беше отсутна од консултациите и од се што се случи на Самитот

iPortal - 22.10.2019

Лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ потенцираше дека е ирационално тоа што го стори ЕУ и се надева дека набрзи ќе сфатата дека направиле историска грешка.

Ципрас: Се надевам ЕУ набрзо ќе сфати дека направи историска грешка

Либертас - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: Ирационално е тоа што го стори ЕУ

Локално - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: Се надевам ЕУ набрзо ќе сфати дека направи историска грешка

4NEWS - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: Се надевам ЕУ набрзо ќе сфати дека направи историска грешка

24Инфо - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: Се надевам ЕУ набрзо ќе сфати дека направи историска грешка

Бриф - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: Се надевам ЕУ набрзо ќе сфати дека направи историска грешка

MakPress - 22.10.2019

Ирационално е она што го стори Европската Унија и се надевам дека набрзо ќе сфатат оти направија историска грешка, која не треба да стане фатална, изјави лидерот на СИРИЗА и поранешен грчки премиер Алексис Ципрас во интервју за Крит ТВ, говорејќи за ...

Ципрас: Мицотакис ништо не превзеде за Северна Македонија

Фактор - 21.10.2019

Додека ЕУ се соочува со последиците од својата трагична одлука да не даде зелено светло на интегративниот пат на Северна Македонија, Грција се чини дека е целосно отсутна од случувањата во нејзиното соседство, обвини Алексис Ципрас, поранешниот ...