TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Избрана Мис лето 2004

Вест - 11.08.2004

Слаѓана Цветковска (15) од Скопје е избрана за Мис лето на Македонија, викендов во струшкиот хотел "Дрим". Традиционалната манифестација се одржа по десетти пат, во организација на модното студио "Екслузив" од Охрид. Полуфиналињата се случуваа во хотелот "Европа" во Отешево, и хотелот "Истатов" во ...

Стружанката Ивана -летна убавица 2004

Вест - 10.08.2004

Дискотеката "Даун таун" во Велес не е место за одржување на избор за "Летна убавица на Македонија" за оваа година. На почеток се чуствувате како во џунгла со гласна музика, викотници и чад, но за брзо време се вкло Дискотеката "Даун таун" во Велес не е место за одржување на избор за "Летна убавица ...

Избрани мис лето и летна убавица

Дневник - 10.08.2004

ВО ИСТ ДЕН Во велешката дискотека "Даунтаун" и во хотелот "Дрим" во Струга завчера беа одржани Избор на летна убавица и Мис лето -2004. Стружанката Ивана Стојановска (16) ја понесе титулата летна убавица на Македонија. Изборот што се одржа во дискотеката "Даунтаун" го организираше модното студио ...