TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хан бара повеќе пари за ЕУ

Канал5 - 15.09.2019

Идниот еврокомесар за буџет и администрација , Јоханес Хан, побара додатни пари за трошоците на земјите членки на ЕУ. Идниот еврокомесар за буџет и администрација ,Јоханес Хан, инсистира на буџетски план со дополнителни трошоци за членките.

Хан сака повеќе пари од жителите на ЕУ: Во просек колку за едно испиено кафе дневно

Курир - 15.09.2019

Идниот европски комесар за буџет и администрација, Јоханес Хан, инсистира на буџетски план со дополнителни трошоци за земјите членки, но во неговата родна земја, Австрија, Народната партија (ОВП) на поранешниот премиер Себастијан Курц, од која и ...

Хан бара земјите членки да дадат повеќе пари за буџетот на ЕУ

Макфакс - 15.09.2019

Идниот европски комесар за буџет и администрација, Јоханес Хан, инсистира на буџетски план со дополнителни трошоци за земјите членки, но во неговата родна земја, Австрија, Народната партија (ОВП) на поранешниот премиер Себастијан Курц, од која и ...

Хан бара повеќе пари од жителите на ЕУ: Во просек колку едно испиено кафе дневно

Република - 15.09.2019

Идниот европски комесар за буџет и администрација, Јоханес Хан, инсистира на буџетски план со дополнителни трошоци за земјите членки, но во неговата родна земја, Австрија, Народната партија (ОВП) на поранешниот премиер Себастијан Курц, од која и ...

Хан сака повеќе пари од жителите на ЕУ: Во просек колку за едно испиено кафе дневно

PressingTV - 15.09.2019

Идниот европски комесар за буџет и администрација, Јоханес Хан, инсистира на буџетски план со дополнителни трошоци за земјите членки, но во неговата родна земја, Австрија, Народната партија (ОВП) на поранешниот премиер Себастијан Курц, од која и ...

Хан бара земјите членки да дадат повеќе пари за буџетот на ЕУ

24Инфо - 15.09.2019

Идниот европски комесар за буџет и администрација, Јоханес Хан, инсистира на буџетски план со дополнителни трошоци за земјите членки, но во неговата родна земја, Австрија, Народната партија (ОВП) на поранешниот премиер Себастијан Курц, од која и ...

Хан бара земјите членки да дадат повеќе пари за буџетот на ЕУ

Точка - 15.09.2019

Идниот европски комесар за буџет и администрација, Јоханес Хан, инсистира на буџетски план со дополнителни трошоци за земјите членки, но во неговата родна земја, Австрија, Народната партија (ОВП) на поранешниот премиер Себастијан Курц, од која и ...

Хан бара земјите членки да дадат повеќе пари за буџетот на ЕУ

Centar - 15.09.2019

Идниот европски комесар за буџет и администрација, Јоханес Хан, инсистира на буџетски план со дополнителни трошоци за земјите членки, но во неговата родна земја, Австрија, Народната партија (ОВП) на поранешниот премиер Себастијан Курц, од која и ...

Хан бара повеќе пари од членките за буџетот на ЕУ

Н.Македонија - 15.09.2019

Идниот европски комесар за буџет и администрација, Јоханес Хан, инсистира на буџетски план со дополнителни трошоци за земјите членки, но во неговата родна земја, Австрија, Народната партија (ОВП) на поранешниот премиер Себастијан Курц, од која и ...

Хан бара жителите на ЕУ да плаќаат по уште „едно кафенце дневно“ за Унијата

Expres - 15.09.2019

Идниот европски комесар за буџет и администрација, Јоханес Хан, инсистира на буџетски план со дополнителни трошоци за земјите членки. „Постојат одредени задачи што треба да ги исполниме, а земјите членки ги бараат.

Јоханес Хан бара повеќе пари за ЕУ

Магазин - 15.09.2019

Јоханес Хан, идниот еврокомесар за буџет и администрација, побара додатни пари за трошоците на земјите членки на ЕУ. Јоханес Хан истакна дека бара поголем буџет за ЕУ и инсистира на буџетски план со дополнителни трошоци за членките.

Хан: Северна Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

Телма - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Преспанскиот договор во книгите по историја

Канал5 - 13.09.2019

Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Преспанскиот договор треба да се учи во книгите по историја

Фокус - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Преспанскиот договор во книгите по историја

ТВ21 - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Северна Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

24 Вести - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Преспанскиот договор е за во учебници, С.Македонија заслужува датум за преговори

360 степени - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Преспанскиот договор во книгите по историја

Р.С.Европа - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Северна Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

Независен - 13.09.2019

Фото: Б. Грданоски Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика ...

Хан: Македонија заслужува преговори со ЕУ

Слободен Печат - 13.09.2019

Македонија, смета Хан, направи значителен напредок, а најзначајно е потпишувањето на Договорот од Преспа и решавањето на спорот со Грција. Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот ...

Хан: Северна Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

А1 On - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

Сител - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

Нетпрес - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Преспанскиот Договор треба да го има во учебниците по историја

Press24 - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите со ЕУ

Макфакс - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, изјави еврокомесарот за проширување на Унијата, Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот. Во интервју за црногорскиот весник „Вјести“, Хан вели дека патот за ...

Михајловски до Хан: Имавме држава а сега имаме ништо

Press24 - 13.09.2019

Се слагам со Комесарот. Секако дека договорот заслужува место во учебниците по историја. Но, како велепредавство, лага и измама, и краен акт на сеопшто поништување на еден народ и отворање пат за повторна поделба на Македонија.

Михајловски со порака до Хан: Имавме држава а сега имаме ништо

Нетпрес - 13.09.2019

Актерот Тони Михаловски, кој е воедно член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, во петокот иронизираше со изјавата на еврокомесарот Јоханес Хан, искажувајќи согласнот со неговата изјава дека Преспанскиот договор со кој беше сменето уставното име на ...

Хан: Преспанскиот договор е нешто што треба да биде вклучено во книгите по историја

Слободен Печат - 13.09.2019

Земјава, смета Хан, направила значителен напредок, а најзначајно според него е потпишувањето на Договорот од Преспа и решавањето на спорот со ...

Хан: Северна Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

Нова ТВ - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Почнавме со изјава дека нема да има проширување на ЕУ, сега препорачуваме преговори со Македонија и со Албанија

+инфо - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Реален и жив е европскиот пат за Западен Балкан

МКД - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „ Вијести " еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Северна Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

iPortal - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести” еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Северна Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

Вечер Прес - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Северна Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

Република - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Северна Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

CivilMedia - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Maкедонија заслужува да почне преговори со ЕУ

PressingTV - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Северна Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

Либертас - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

Опсервер - 13.09.2019

Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Северна Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

24Инфо - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести” еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Преспанскиот Договор треба да го има во учебниците по историја

Centar - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за ЕУ

Centar - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, изјави еврокомесарот за проширување на Унијата, Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот. Во интервју за црногорскиот весник „Вјести“, Хан вели дека патот за ...

АКТЕРОТ МИХАЈЛОВСКИ ЛУТ НА КОМЕСАРОТ: Хан нѐ лаже дека не чека влез во ЕУ

Фактор - 13.09.2019

Со лута објава на социјалните мрежи актерот Тони Михајловски го обвинува европскиот комесар Јоханес Хан дека ги лаже граѓаните за влезот на Македонија во ЕУ. Михајловски револтот го искажува на Фејсбук каде пишува дека пред 5 години Македонија имала ...

Хан: Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

Точка - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Михајловски со порака до Хан: Имавме држава, а сега имаме ништо

Точка - 13.09.2019

Актерот Тони Михаловски, кој е воедно член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, во петокот иронизираше со изјавата на еврокомесарот Јоханес Хан, искажувајќи согласнот со неговата изјава дека Преспанскиот договор со кој беше сменето уставното име на ...

ХАН: Ќе продолжам да се залагам за евроинтеграција на С. Македонија

Денешен - 13.09.2019

С. Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Северна Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

еМагазин - 13.09.2019

Северна Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“, еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во Европската ...

Јоханес Хан: Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите со ЕУ

Н.Македонија - 13.09.2019

Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, изјави еврокомесарот за проширување на Унијата, Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот. Во интервју за црногорскиот весник „Вјести“, Хан вели дека патот за Западен ...

Хан: Преспанскиот договор е за во учебниците по историја

365 - 13.09.2019

Прашан за своите најголеми достигнувања во областа на проширувањето на Европската унија, во интервју за црногорскиот „ Вијести“ , еврокомесарот Јоханес Хан како еден од најпосебните моменти го истакна токму Преспанскиот договор, со кој се стави крај ...

Хан: Македонија заслужува датум за преговори

Магазин - 13.09.2019

Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Хан: Македонија и Албанија заслужуваат да ги почнат преговорите со ЕУ

MakPress - 13.09.2019

Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Михајловски: Македонија пред 5 години беше нешто, сега е ништо

Expres - 13.09.2019

Актерот Тони Михајловски се согласува со еврокомесарот Јоханес Хан дека договорот од Преспа заслужува место во учебниците по историја. „Но, како велепредавство, лага и измама, и краен акт на сеопшто поништување на еден народ и отворање пат за ...

Хан: Македонија заслужува да ги почне преговорите со ЕУ

1tv - 13.09.2019

Македонија и Албанија заслужуваат отворање на преговорите за членство во ЕУ, вели во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ еврокомесарот Јоханес Хан, кој наскоро го напушта ресорот проширување и добрососедска политика во ЕК.

Добра или лоша вест од Брисел

Н.Македонија - 12.09.2019

Во исчекување на исходот на последната лидерска средба, која како и повеќето веќе видени кафеански седенки помина во полупијаните пазарења околу уставниот систем и правниот поредок во земјава, од Брисел ја дочекавме веста за новиот состав на ...

Хан го презема ресорот на Гинтер Етингер во ЕУ?

Алсат-М - 09.09.2019

Јоханес Хан, кого што Австрија го именуваше за член на новата Европска комисија, би можело да добие клучен ресор во таа институција на ЕУ. Според пишувањето на виенскиот дневен весник, „Стандард“, меѓу новинарите се нашла листа со имиња и ...