TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мостот Гоце Делчев делумно затворен за сообраќај

Вест - 16.03.2001

ФРАНЦУЗИТЕ ПОЧНАА ДА ЈА ПОДГОТВУВААТ РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА ЕДНА ОД НАЈОПАСНИТЕ СООБРАЌАЈНИ ТОЧКИ ВО СКОПЈЕ Стручњак од француската фирма "Луј Берже" вчера влезе во внатрешноста на мостот и поради неговата интервенција, по една лента од двете страни на мостот е затворена за сообраќај Од вчера, по една ...

Експертите влегоа во внатрешноста на мостот Гоце Делчев

Дневник - 15.03.2001

ПОЧНАА АНАЛИЗИТЕ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА Експерти од фирмата "Луј Бержер", која е главен консултант за поправка на мостови на француската компанија "Фресине", вчера почнаа да вршат увид на внатрешноста на мостот Гоце Делчев, по што ќе почне неговата реконструкција.

Француски стручњаци ќе ја снимаат внатрешноста на мостот

Дневник - 14.03.2001

ПОПРАВка НА МОСТОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ Експертите од француската фирма "Фресине", кои ќе работат на реконструкцијата на мостот Гоце Делчев, денеска ќе направат увид во неговата внатрешност за да предложат како ќе се одвива поправката.