TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СКОПСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК ПРЕЗЕНТИРАШЕ УШТЕ ЕДЕН ГОЛЕМ ПРОЕКТ

Канал5 - 15.10.2003

Најдоцна до средината на идниот месец се очекува да започне изгрдабата на долгоочекуваната повеќенаменска спортска сала, лоцирана позади Александар Палас. Се предвидува објектот да има 6.100 седишта, од кои 1.540 се мобилни, со што се создава мо Најдоцна до средината на идниот месец се очекува да ...

Спортска сала за 10.000 луѓе, со дискотека и кафулиња

Вест - 15.10.2003

СКОПСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК ПРЕЗЕНТИРАШЕ УШТЕ ЕДЕН ГОЛЕМ ПРОЕКТ Салата ќе се гради кај "Александар палас", целосно треба да биде завршена до 2005 година и ќе чини околу 10 милиони евра Во Градското собрание вчера беше презентиран проектот за новата спортска сала што градоначалникот на Скопје Ристо ...

За две години ќе навиваме во вистинска сала

Дневник - 15.10.2003

ПЕНОВ ГО ПРЕЗЕНТИРАШе ПРОЕКТОТ ЗА ГОЛЕМАТА САЛА Темелите на големата повеќенаменска сала свечено ќе бидат поставени на 13 ноември Скопјани за две години ќе може да ги следат големите спортски натпревари и музички настани во новата спортска сала што есенва ќе почне да се гради на просторот меѓу ...