TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грција да го прифати името на нејзиниот сосед

Дневник - 11.11.2005

ЕВРОПСКИ ЗЕЛЕНИ Грција по вчера објавеното позитивно мислење на Европската комисија треба да го прифати името Македонија на северниот сосед, повикуваат европратениците Анџелика Бер и Сеп Кусшташер, како претставници на пратеничката група на Зелените во Европскиот парламент, пренесува МИА.

Грција да го прифати името Македонија

Време - 11.11.2005

АПЕЛ НА ЕВРОПРАТЕНИЦИ По објавувањето на позитивното мислење на Европската комисија, Грција треба да го прифати името Македонија на северниот сосед, апелираат европратениците Анџелика Бер и Сеп Кусшташер, од името на пратеничката група на Зелените во Европскиот парламент, пренесува МИА.

Грција да го признае името Македонија

Вечер Прес - 11.11.2005

Грција по вчера објавеното позитивно мислење на Европската комисија треба да го прифати името Македонија на северниот сосед, апелираат европратениците Анџелика Бер и Сеп Кусшташер, како претставници на пратеничката група на Зелените во Европскиот парламент.

„Зелените“ бараат Грција да го прифати името Македонија

А1 - 10.11.2005

Грција по вчера објавеното позитивно мислење на Европската комисија треба да го прифати името Македонија на северниот сосед, апелираат европратениците Анџелика Бер и Сеп Кусшташер, како претставници на пратеничката група на Зелените во Европскиот парламент.

Пратеничката група на зелените во Европарламентот: Грција да го прифати името на северниот сосед

Канал5 - 10.11.2005

Грција да го прифати името на северниот сосед - апелираат од пратеничката група на зелените во европскиот парламент. Грција да го прифати името на северниот сосед - апелираат од пратеничката група на зелените во европскиот парламент.