TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од клиринг 1,7 милиони долари

Време - 11.09.2009

Република Македонија треба да добие 1,7 милиони долари од вкупно 20,7 милиони клириншкиот долг што Албанија го има кон поранешна СФРЈ, а за што земјите што се ...

Клириншкиот долг на Албанија кон СФРЈ - 20,7 млн. долари

Утрински - 11.09.2009

Тирана - Државите наследнички на СФРЈ во Тирана начелно се договорија дека клириншкиот долг на Албанија кон поранешната федерација изнесува 20,7 милиони ...

Македонија ќе добие 1,7 милиони долари од албанскиот клириншки долг кон СФРЈ

Н.Македонија - 11.09.2009

Република Македонија треба да добие 1,7 милиони долари од вкупно 20,7 милиони од клириншкиот долг што Албанија го има кон поранешна СФРЈ, а за што ...

За Македонија 1,7 милион долари од албанскиот долг кон СФРЈ

Дневник - 11.09.2009

Македонија треба да добие 1,7 милион долари од вкупно 20,7 милиони од клириншкиот долг што Албанија го има кон поранешна СФРЈ, а за што земјите-наследнички на ...

Наследничките на СФРЈ се договорија за клириншкиот долг на Албанија

А1 - 10.09.2009

Земјите од поранешна Југославија ги завршија дводневните преговори во Тирана, со постигнување начелен договор со Албанија за нејзиниот клириншки долг кон ...

Утврден долгот на Албанија кон СФРЈ

Бизнис24 - 10.09.2009

Земјите од поранешна Југославија ги завршија дводневните преговори во Тирана, со постигнување начелен договор со Албанија за нејзиниот клириншки долг кон ...

Македонија добива 1,7 милиони долари од Албанија

Р.С.Европа - 10.09.2009

Македонија треба да добие 1,7 милиони долари од вкупниот клириншкиот долг од 20,7 милиони, што Албанија го има кон поранешна СФРЈ.

Клириншкиот долг на Албанија кон СФРЈ изнесува 20,7 милиони долари

Форум - 10.09.2009

Државите наследнички на СФРЈ во Тирана начелно се договорија дека клириншкиот долг на Албанија кон поранешната федерација изнесува 20,7 милиони американски ...

Македонија ќе добие 1,7 милиони долари од албанскиот клириншки долг кон СФРЈ

Алфа - 10.09.2009

Република Македонија треба да добие 1,7 милиони долари од вкупно 20,7 милиони клириншкиот долг што Албанија го има кон поранешна СФРЈ, а за што земјите ...

Македонија ќе добие 1,7 милиони долари од албанскиот клириншки долг кон СФРЈ

Кајгана - 10.09.2009

Република Македонија треба да добие 1,7 милиони долари од вкупно 20,7 милиони клириншкиот долг што Албанија го има кон поранешна СФРЈ, а за што земјите ...

Постигнт договор за клириншкиот долг на Албанија

Кирилица - 10.09.2009

Албанија должи на земјите од поранешна Југославија 20, 7 милиони долари кои ќе им бидат поделени на оној начин како што ќе се договорат индивидуално државите ...

Договор на сукцесорите за висината на клириншкиот долг на Албанија

Сител - 10.09.2009

Земјите од поранешна Југославија ги завршија дводневните преговори во Тирана, со постигнување начелен договор со Албанија за нејзиниот клириншки долг кон ...

Договор на сукцесорите за висината на клириншкиот долг на Албанија

МРТ - 10.09.2009

Земјите од поранешна Југославија ги завршија дводневните преговори во Тирана, со постигнување начелен договор со Албанија за нејзиниот клириншки долг кон ...

Македонија ќе добие 1,7 милиони долари од албанскиот клириншки долг кон СФРЈ

Сител - 10.09.2009

Република Македонија треба да добие 1,7 милиони долари од вкупно 20,7 милиони клириншкиот долг што Албанија го има кон поранешна СФРЈ, а за што земјите ...

Македонија со 1,7 милиони долари од албанскиот клириншки долг

Кирилица - 10.09.2009

Договорено е албанскиот долг да се враќа со курс еден спрема еден меѓу клирингот и американскиот долар и камата од 1,5 отсто Република Македонија треба да ...

Клириншкиот долг на Албанија кон СФРЈ изнесува 20,7 милиони долари

МРТ - 10.09.2009

Државите наследнички на СФРЈ во Тирана начелно се договорија дека клириншкиот долг на Албанија кон поранешната федерација изнесува 20,7 милиони американски ...

Македонија ќе добие 1,7 мил. долари

Вечер - 10.09.2009

Земјите од поранешна Југославија ги завршија дводневните преговори во Тирана, со постигнување начелен договор со Албанија за нејзиниот клириншки долг кон ...

Договорен долгот на Албанија кон поранешна СФРЈ

Нетпрес - 10.09.2009

Поранешните југословенски републики ги завршиле дводневните преговори во Тирана, за клириншкиот долг на Албанија кон поранешната федерација од 20,7 милиони ...

Договор на сукцесорите за висината на клириншкиот долг на Албанија

МК-Фондови - 10.09.2009

Договор на сукцесорите за висината на клириншкиот долг на Албанија Регион - Економија Четврток, 10 Септември 2009 11:00 Дводневни преговори во Тирана на ...

Македонија ќе добие 1,7 мил. долари од албанскиот клириншкиот долг

МК-Фондови - 10.09.2009

Македонија ќе добие 1,7 мил. долари од албанскиот клириншкиот долг Македонија - Економија Четврток, 10 Септември 2009 14:49 Договорено е албанскиот долг да се ...

Клириншкиот долг на Албанија кон СФРЈ изнесува 20,7 милиони долари

Макфакс - 10.09.2009

Државите наследнички на СФРЈ во Тирана начелно се договорија дека клириншкиот долг на Албанија кон поранешната федерација изнесува 20,7 милиони американски ...

Наследничките на СФРЈ за клириншкиот долг на Албанија

МРТ - 09.09.2009

Преговори меѓу државите наследнички на поранешната југословенска федерација и Албанија започнуваат денеска во Тирана.

Наследничките на СФРЈ за клириншкиот долг на Албанија

А1 - 08.09.2009

Преговори меѓу државите наследнички на поранешната југословенска федерација и Албанија започнуваат денеска во Тирана.

Наследничките на СФРЈ за клириншкиот долг на Албанија

Алсат-М - 08.09.2009

Преговори меѓу државите наследнички на поранешната југословенска федерација и Албанија започнуваат денеска во Тирана.

Прво по клириншкиот долг на Албанија

Вечер - 08.09.2009

Порамнување на клириншкиот долг на Албанија кон СФРЈ. Ова е главната тема на преговори меѓу државите наследнички на поранешната југословенска федерација и ...

Наследничките на СФРЈ за клириншкиот долг на Албанија

Макфакс - 08.09.2009

Преговори меѓу државите наследнички на поранешната југословенска федерација и Албанија започнуваат денеска во Тирана.