TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пенов сака во еден здив да го среди Скопје

Вест - 20.06.2002

ГРАДОТ ЕДНОВРЕМЕНО РЕКОНСТРУИРА И ОБНОВУВА УЛИЦИ И МОСТОВИ По мостовите Гоце Делчев и Камени и улицата Илинденска, следната недела ќе почнат обновите на улиците Мито Хаџивасилев Јасмин и 12 Македонска ударна бригада. Градоначалникот Пенов вели дека реконструкциит Затворањето и реконструкциите на ...

Дали Ристо Пенов е добар градоначалник?

Вест - 20.06.2002

ПРАШАЊЕ ЗА СКОПЈАНИ НА ВЕБ СТРАНАТА НА ГРАДОТ "Дали Ристо Пенов е добар градоначалник?", е едно од прашањата на кои Скопјани можат да одговорат на втората интернет адреса на градот њњњ.градскопје.нет. Досега на ова прашање одговориле четворица граѓани, при што резултатот е изедначен, односно двајца ...

Пенов сака да го поправа и мостот во Влае, сообраќајците го премислуваат

Дневник - 19.06.2002

ГРАДОТ ВО ГРАДЕЖНО-САНАЦИСКА ОФАНЗИВА Поправките на улиците и мостовите не се предизборна кампања, зашто тоа го правиме секоја година - вели градоначалникот Ристо Пенов Градот ќе продолжи да ги поправа и да ги реконструира скопските улици и мостови.