TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во општина Центар санкционирани 144 возачи

Канал5 - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на општина Центар изрече 144 мерки, од кои 20 за возење без возачка дозвола, четири за нерегистрирани возила, седум мерки за возење под дејство на алкохол и други останати 104 прекршоци.

281 санкционирани возачи во Скопје

ТВ21 - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 281 мерка, меѓу кои 33 за возење без возачка дозвола, 16 ...

МВР: Во Скопје санкционирани 281 возач

Канал5 - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. – Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 281 мерка, меѓу кои 33 за возење без возачка дозвола, ...

144 сакционирани возачи во Општина Центар во текот на вчерашниот ден

24 Вести - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Општина Центар изречени се вкупно 144 мерки од кои 20 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

281 санкционирани возачи во Скопје во текот на вчерашниот ден

24 Вести - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 281 мерка, меѓу кои 33 за возење без возачка дозвола, 16 ...

281 санкционирани возачи во Скопје во текот на вчерашниот ден

Алсат-М - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 281 мерка, меѓу кои 33 за возење без возачка дозвола, 16 ...

281 санкционирани возачи во Скопје во текот на вчерашниот ден

Сител - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 281 мерка, меѓу кои 33 за возење без возачка дозвола, 16 ...

Во Скопје санкционирани 281 возач

+инфо - 29.11.2020

Од МВР додаваат дека засилените сообраќајни контроли продолжуваат и во наредните денови Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.

Во општина Центар санкционирани 144 возачи

А1 On - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на општина Центар изрече 144 мерки, од кои 20 за возење без возачка дозвола, четириза нерегистрирани возила, седум мерки за возење под дејство на алкохол и други останати 104 прекршоци.

Сообраќајната полиција казни 33 лица за неносење заштитна маска

МКД - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи соопшти дека во текот на вчерашниот ден, за време на сообраќајните контроли на територијата на Скопје, казнети се 33 лица кои во возилата немале заштитни маски на лицето.

281 санкционирани возачи во Скопје, 33 биле без возачка, 9 возеле пијани

ММС - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 281 мерка, меѓу кои 33 за возење без возачка дозвола, 16 ...

Казнети 144 возачи во Општина Центар

Макфакс - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.На територијата на Општина Центар изречени се вкупно 144 мерки од кои 20 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

Во Центар запрени 20 возачи кои немале возачка дозвола

МКД - 29.11.2020

Во текот на вчерашната сообраќајна контрола на територијата на општина Центар изречени се вкупно 144 казни за прекршоци. Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на општина Центар изрече 144 мерки, од кои 20 за возење без возачка ...

Казнати 281 возачи во Скопје

Макфакс - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 281 мерка, меѓу кои 33 за возење без возачка дозвола, 16 за ...

Во општина Центар санкционирани 144 возачи

Press24 - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на општина Центар изрече 144 мерки, од кои 20 за возење без возачка дозвола, четириза нерегистрирани возила, седум мерки за возење под дејство на алкохол и други останати 104 прекршоци.

Во општина Центар санкционирани 144 возачи

Опсервер - 29.11.2020

– Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на општина Центар изрече 144 мерки, од кои 20 за возење без возачка дозвола, четириза нерегистрирани возила, седум мерки за возење под дејство на алкохол и други останати 104 прекршоци.

144 сакционирани возачи во Општина Центар

Скопје инфо - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Општина Центар изречени се вкупно 144 мерки од кои 20 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

Казнети голем број возачи во Скопје, еве за какви прекршоци ќе треба да платат

Курир - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 281 мерка, меѓу кои 33 за возење без возачка дозвола, 16 ...

Во општина Центар санкционирани 144 возачи

24Инфо - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на општина Центар изрече 144 мерки, од кои 20 за возење без возачка дозвола, четириза нерегистрирани возила, седум мерки за возење под дејство на алкохол и други останати 104 прекршоци.

Казнети 144 возачи во Општина Центар

Опсервер - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.На територијата на Општина Центар изречени се вкупно 144 мерки од кои 20 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

Во општина Центар санкционирани 144 возачи

Вечер Прес - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на општина Центар изрече 144 мерки, од кои 20 за возење без возачка дозвола, четири за нерегистрирани возила, седум мерки за возење под дејство на алкохол и други останати 104 прекршоци.

Казнети 144 возачи во Општина Центар

Точка - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Општина Центар изречени се вкупно 144 мерки од кои 20 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

МВР: Вчера биле санкционирани 281 возач во Скопје, од кои 144 во Општина Центар

Мета - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени биле вкупно 281 мерка, меѓу кои 33 за возење без возачка дозвола, ...

Во општина Центар санкционирани 144 возачи

Бизнис Вести - 29.11.2020

Скопје, 29 ноември 2020 (МИА) – Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на општина Центар изрече 144 мерки, од кои 20 за возење без возачка дозвола, четириза нерегистрирани возила, седум мерки за возење под дејство на алкохол и ...

Казнати 281 возачи во Скопје

Опсервер - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 281 мерка, меѓу кои 33 за возење без возачка дозвола, 16 за ...

Во општина Центар санкционирани 144 возачи

Либертас - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на општина Центар изрече 144 мерки, од кои 20 за возење без возачка дозвола, четириза нерегистрирани возила, седум мерки за возење под дејство на алкохол и други останати 104 прекршоци.

Казнети 144 возачи во општина Центар

Н.Македонија - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.На територијата на Општина Центар изречени се вкупно 144 мерки од кои 20 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

281 санкционирани возачи во Скопје

Скопје1 - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 281 мерка, меѓу кои 33 за возење без возачка дозвола, 16 ...

Казнати 281 возачи во Скопје

Вечер - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 281 мерка, меѓу кои 33 за возење без возачка дозвола, 16 за ...

Казнети 144 возачи во Општина Центар

Вечер - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.На територијата на Општина Центар изречени се вкупно 144 мерки од кои 20 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

144 возачи казнети во општина Центар

Акцент - 29.11.2020

На територијата на Општина Центар изречени се вкупно 144 мерки од кои 20 за возење без возачка дозвола, 4 за нерегистрирани возила, 7 мерки за возење под дејство на алкохол и други останати 104 прекршоци.

144 сакционирани возачи во Општина Центар

MakPress - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Општина Центар изречени се вкупно 144 мерки од кои 20 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

281 санкционирани возачи во Скопје

MakPress - 29.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 281 мерка, меѓу кои 33 за возење без возачка дозвола, 16 ...

113 сакционирани возачи во Општина Центар во текот на вчерашниот ден

Алсат-М - 28.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.11) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Општина Центар изречени се вкупно 113 мерки од кои 17 за возење без возачка дозвола, 9 за ...

Во Скопје санкционирани 299 возачи

Канал5 - 28.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 299 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 23 ...

144 сакционирани возачи во Општина Центар

ТВ21 - 28.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Општина Центар изречени се вкупно 144 мерки од кои 20 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

144 сакционирани возачи во Општина Центар во текот на вчерашниот ден

Сител - 28.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Општина Центар изречени се вкупно 144 мерки од кои 20 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

Изречени 299 мерки при контрола на сообраќајот во Скопје

Слободен Печат - 28.11.2020

МВР вчера во засилени акциски контроли на сообраќајот на територијата на Скопје изрече 299 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 23 за технички неисправни и нерегистрирани возила, 12 мерки за поминување на црвено светло на затворен ...

Сообраќајна контрола откри 17 возачи без возачка дозвола

МКД - 28.11.2020

Сообраќајна контрола во општина Центар уште еднаш потврди дека и натаму е голем процентот на возачи кои управуваат нерегистрирани возила или немаат важечка возачка дозвола. Министерството за внатрешни работи соопшти дека само во текот на вчерашниот ...

Во Центар за еден ден казнети 113 несовесни возачи

Макфакс - 28.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.11) спороведе сообраќајни контроли на територијата на општина Центар. При тоа изречени се вкупно 113 мерки од кои 17 за возење без возачка дозвола, 9 за нерегистрирани возила и други ...

113 сакционирани возачи во Општина Центар

24Инфо - 28.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.11) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Општина Центар изречени се вкупно 113 мерки од кои 17 за возење без возачка дозвола, 9 за ...

Во Центар за еден ден казнети 113 несовесни возачи

Скопје инфо - 28.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.11) спороведе сообраќајни контроли на територијата на општина Центар. При тоа изречени се вкупно 113 мерки од кои 17 за возење без возачка дозвола, 9 за нерегистрирани возила и други ...

Во општина Центар санкционирани 144 возачи

Курир - 28.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.11) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Општина Центар изречени се вкупно 144 мерки од кои 20 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

Во Центар за еден ден казнети 113 несовесни возачи

Точка - 28.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.11) спороведе сообраќајни контроли на територијата на општина Центар. При тоа изречени се вкупно 113 мерки од кои 17 за возење без возачка дозвола, 9 за нерегистрирани возила и други ...

Во Центар за еден ден казнети 113 несовесни возачи

Н.Македонија - 28.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.11) спороведе сообраќајни контроли на територијата на општина Центар. При тоа изречени се вкупно 113 мерки од кои 17 за возење без возачка дозвола, 9 за нерегистрирани возила и други ...

Во Центар за еден ден казнети 113 несовесни возачи

Centar - 28.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.11) спороведе сообраќајни контроли на територијата на општина Центар. При тоа изречени се вкупно 113 мерки од кои 17 за возење без возачка дозвола, 9 за нерегистрирани возила и други ...

Во Центар за еден ден казнети 113 несовесни возачи

Вечер - 28.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.11) спороведе сообраќајни контроли на територијата на општина Центар. При тоа изречени се вкупно 113 мерки од кои 17 за возење без возачка дозвола, 9 за нерегистрирани возила и други ...

113 сакционирани возачи во Општина Центар

MakPress - 28.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.11) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Општина Центар изречени се вкупно 113 мерки од кои 17 за возење без возачка дозвола, 9 за ...

Казнети 15 лица кои возеле без возачка дозвола во Скопје

Фокус - 27.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (26.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 181 мерка, меѓу кои 15 за возење без возачка дозвола, 12 ...

Казнети 15 лица кои возеле без возачка дозвола во Скопје

24 Вести - 27.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (26.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 181 мерка, меѓу кои 15 за возење без возачка дозвола, 12 ...

299 санкционирани возачи во Скопје

ТВ21 - 27.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 299 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 23 ...

181 санкционирани возачи во Скопје

Сител - 27.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (26.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 181 мерка, меѓу кои 15 за возење без возачка дозвола, 12 ...

Казнати 181 возач во Скопје

Макфакс - 27.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 181 мерка, меѓу кои 15 за возење без возачка дозвола, 12 за ...

Казнети 15 лица кои возеле без возачка дозвола во Скопје

Слободен Печат - 27.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (26.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 181 мерка, меѓу кои 15 за возење без возачка дозвола, 12 ...

Казнети 181 возач во Скопје

Точка - 27.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 181 мерка, меѓу кои 15 за возење без возачка дозвола, 12 за ...

Казнати 181 возач во Скопје

Опсервер - 27.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 181 мерка, меѓу кои 15 за возење без возачка дозвола, 12 за ...

Казнети 181 возач во Скопје

Курир - 27.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (26.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. -Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 181 мерка, меѓу кои 15 за возење без возачка дозвола, ...

Казнети 181 возач во Скопје

Centar - 27.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 181 мерка, меѓу кои 15 за возење без возачка дозвола, 12 за ...

Казнети 299 возачи во Скопје

Акцент - 27.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 299 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 23 ...

Казнати 181 возач во Скопје

Вечер - 27.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 181 мерка, меѓу кои 15 за возење без возачка дозвола, 12 за ...

299 санкционирани возачи во Скопје

MakPress - 27.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 299 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 23 ...

Санкционирани 171 возачи во Бутел и Чучер Сандево

Фокус - 26.11.2020

Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи санкционираше 171 возачи во општина Бутел и Чучер Сандево, меѓу кои 28 за возење без возачка дозвола. МВР санкционираше и 12 возачи за нерегистрирани возила.

388 санкционирани возачи во Скопје

Сител - 26.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 388 мерки, меѓу кои 46 за возење без возачка дозвола, 34 за ...

Во Скопје вчера санкционирани 388 возачи

А1 On - 26.11.2020

Министерството за внатрешни работи соопшти дека во текот на вчерашниот ден продолжило со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје, како што посочуваат од МВР, изречени се вкупно 388 мерки, меѓу кои 46 за ...

Санкционирани 171 возачи во Бутел и Чучер Сандево

А1 On - 26.11.2020

Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи санкционираше 171 возачи во општина Бутел и Чучер Сандево, меѓу кои 28 за возење без возачка дозвола. МВР санкционираше и 12 возачи за нерегистрирани возила.

Во Скопје вчера санкционирани 388 возачи

Кајгана - 26.11.2020

Министерството за внатрешни работи соопшти дека во текот на вчерашниот ден продолжиле со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје, како што посочуваат од МВР, изречени се вкупно 388 мерки, меѓу кои 46 за ...

Во Скопје вчера казнети 388 возачи

МКД - 26.11.2020

Министерството за внатрешни работи соопшти дека во текот на вчерашниот ден продолжило со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје, како што посочуваат од МВР, изречени се вкупно 388 мерки, меѓу кои 46 за ...

Во Скопје вчера казнети 388 возачи

Скопје инфо - 26.11.2020

Министерството за внатрешни работи соопшти дека во текот на вчерашниот ден продолжило со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје, како што посочуваат од МВР, изречени се вкупно 388 мерки, меѓу кои 46 за ...

Во Скопје вчера санкционирани 388 возачи

Опсервер - 26.11.2020

– Министерството за внатрешни работи соопшти дека во текот на вчерашниот ден продолжило со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје, како што посочуваат од МВР, изречени се вкупно 388 мерки, меѓу кои 46 ...

Казнети 388 возачи во Скопје

Курир - 26.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. -На територијата на град Скопје изречени се вкупно 388 мерки, меѓу кои 46 за возење без возачка дозвола, 34 за ...

Санкционирани 171 возачи во Бутел и Чучер Сандево

Опсервер - 26.11.2020

– Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи санкционираше 171 возачи во општина Бутел и Чучер Сандево, меѓу кои 28 за возење без возачка дозвола. МВР санкционираше и 12 возачи за нерегистрирани возила.

388 санкционирани возачи во Скопје

MakPress - 26.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 388 мерки, меѓу кои 46 за возење без возачка дозвола, 34 за ...

396 санкционирани возачи во Скопје

Сител - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 396 мерки, меѓу кои 46 за возење без возачка дозвола, 27 ...

103 санкционирани возачи во општина Илинден

Сител - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на општина Илинден изречени се вкупно 103 мерки, меѓу кои 18 за возење без возачка дозвола, 12 ...

103 санкционирани возачи во општина Илинден

Макфакс - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на општина Илинден изречени се вкупно 103 мерки, меѓу кои 18 за возење без возачка дозвола, 12 ...

396 санкционирани возачи во Скопје

Макфакс - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 396 мерки, меѓу кои 46 за возење без возачка дозвола, 27 ...

Полицијата откри 46 возачи без возачка и казни 49 пешаци

24auto - 25.11.2020

И покрај засилените контроли што речиси два месеци ги спроверува полицијата се уште постојат возачи кои ризикуваат и се надеваат дека нема да бидат дел од контролите, и ќе избегнат да бидат казнети за возење без положен соодветен возачки испит.

Во Скопје казнети 46 возачи кои возеле без дозвола

МКД - 25.11.2020

Во рамките на засилените акциски контроли на МВР во областа на сообраќајот, само на територијата на Скопје вчера се изречени вкупно 396 казни, од кои 46 се за возење без возачка дозвола. Полицијата изрекла и 27 казни за технички неисправни и ...

Санкционирани 103 возачи во Илинден

А1 On - 25.11.2020

Во текот на вчерашниот ден на територијата на општина Илинден изречени се вкупно 103 мерки, од кои 18 за возење без возачка дозвола, соопштија од Министерството за внатрешни работи. За нерегистрирани возила санкционирани се 12 возачи.

396 санкционирани возачи во Скопје

Опсервер - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 396 мерки, меѓу кои 46 за возење без возачка дозвола, 27 ...

Санкционирани 388 возачи во Скопје, 171 во Бутел и Чучер-Сандево

24Инфо - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 388 мерки, меѓу кои 46 за возење без возачка дозвола, 34 за ...

103 санкционирани возачи во општина Илинден

Опсервер - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на општина Илинден изречени се вкупно 103 мерки, меѓу кои 18 за возење без возачка дозвола, 12 ...

396 санкционирани возачи во Скопје

Точка - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 396 мерки, меѓу кои 46 за возење без возачка дозвола, 27 ...

103 санкционирани возачи во општина Илинден

Скопје инфо - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на општина Илинден изречени се вкупно 103 мерки, меѓу кои 18 за возење без возачка дозвола, 12 ...

396 санкционирани возачи во Скопје

Скопје инфо - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 396 мерки, меѓу кои 46 за возење без возачка дозвола, 27 ...

396 санкционирани возачи во Скопје

24Инфо - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 396 мерки, меѓу кои 46 за возење без возачка дозвола, 27 ...

МВР: 171 санкционирани возач во општина Бутел и Чучер-Сандево

Курир - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. -На територијата на општина Бутел и Чучер-Сандево изречени се вкупно 171 мерки, меѓу кои 28 за возење без ...

Полицијата казни 396 скопски возачи, еве за какви прекршоци ќе треба да платат

Курир - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 396 мерки, меѓу кои 46 за возење без возачка дозвола, 27 за ...

103 санкционирани возачи во општина Илинден

Вечер - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на општина Илинден изречени се вкупно 103 мерки, меѓу кои 18 за возење без возачка дозвола, 12 ...

396 санкционирани возачи во Скопје

Вечер - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 396 мерки, меѓу кои 46 за возење без возачка дозвола, 27 ...

171 санкционирани возачи во општина Бутел и Чучер-Сандево

MakPress - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на општина Бутел и Чучер-Сандево изречени се вкупно 171 мерки, меѓу кои 28 за возење без ...

396 санкционирани возачи во Скопје

MakPress - 25.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 396 мерки, меѓу кои 46 за возење без возачка дозвола, 27 ...

Во Скопје казнети 207 возачи, 24 биле без возачка дозвола

Фокус - 24.11.2020

Во рамките на засилените акциски контроли во сообраќајот вчера полицијата само на територијата на град Скопје изрече вкупно 207 мерки, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 за технички неисправни и нерегистрирани возила, 6 мерки за ...

207 санкционирани возачи во Скопје во текот на вчерашниот ден

Сител - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 207 мерки, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 ...

Казни за 207 несовесни возачи во Скопје, од кои 24 управувале без возачка

Слободен Печат - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 207 мерки, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 ...

Во Скопје казнети 207 возачи, 24 биле без возачка дозвола

МКД - 24.11.2020

Во рамките на засилените акциски контроли во сообраќајот вчера полицијата само на територијата на град Скопје изрече вкупно 207 мерки, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 за технички неисправни и нерегистрирани возила, 6 мерки за ...

МВР во изминатото деноноќие изрече 207 санкции

Локално - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. -Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 207 мерки, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, ...

207 санкционирани возачи во Скопје

24Инфо - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 207 мерки, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 ...

Казнети 207 возачи во Скопје

Курир - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. -Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 207 мерки, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, ...

207 санкционирани возачи во Скопје

MakPress - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 207 мерки, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 ...

190 санкционирани возачи во Скопје

24 Вести - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 ...

190 санкционирани возачи во Скопје

Сител - 15.04.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден nа територијата на град Скопје изречеe вкупно 190 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 22, седум за технички неисправни и нерегистрирани возила, 22 за возење без возачка ...

Десет лица возеле пијани во Скопје

Слободен Печат - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 ...

Во Скопје фатен пијан возач со 2,90 промили алкохол во крвта (ФОТО)

Press24 - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 за ...

Казнети 190 возачи во Скопје

Макфакс - 23.12.2020

Полицијата за еден ден казнила 190 возачи во Скопје за разни прекршоци. Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.12.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.

Во Скопје казнети 190 возачи, 34 за возење без дозвола

МКД - 23.11.2020

Во рамките на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот, на територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 190 казни, информира МВР. Од изречените казни, 34 се за возење без возачка дозвола, 25 за технички неисправни и ...

Во Скопје фатен пијан возач со 2,90 промили алкохол во крвта (ФОТО)

Скопје инфо - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 за ...

МВР изрече 541 санкција за неносење маска, 190 мерки за несовесните возачи

Локално - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на целата држава, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 541 прекршок, соопшти МВР. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и ...

ФОТО: 190 казни за сообраќајни прекршоци во Скопје, фатен возач со 2,90 промили алкохол

Курир - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. -Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, ...

Казнети 190 возачи во Скопје

Опсервер - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 за ...

Казнети 190 возачи во Скопје

Точка - 23.12.2020

Полицијата за еден ден казнила 190 возачи во Скопје за разни прекршоци. Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.12.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.

Cанкционирани 190 возачи во Скопје

24Инфо - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 ...

За еден ден во Скопје казнети 190 возачи

Акцент - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 ...

Санкционирани 190 возачи во Скопје

Frontline - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 ...

190 санкционирани возачи во Скопје

Скопје1 - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 24 санкции, 13 ...

Казнети 190 возачи во Скопје

Вечер - 23.12.2020

Полицијата за еден ден казнила 190 возачи во Скопје за разни прекршоци. Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.12.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.

Казнети 190 возачи во Скопје

Centar - 23.12.2020

Полицијата за еден ден казнила 190 возачи во Скопје за разни прекршоци. Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.12.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.

190 санкционирани возачи во Скопје

MakPress - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.12.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 24 ...