TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изгореа просториите на издавачкото претпријатие "Ми-ан"

Дневник - 23.07.2003

СКОПЈЕ Бараката во која била сместена издавачката куќа "Ми-ан" во скопската населба Капиштец, вчера напладне целосно изгорела. Покрај издаваштвото, биле опожарени и неколку книговодствени канцеларии. - Се се случи за неколку минути.

Изгоре целиот тираж на најновиот број на "Македонско време"

Вест - 23.07.2003

ГОЛЕМ ПОЖАР ДО ЗАВОДОТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СКОПЈЕ ВО СКОПСКАТА НАСЕЛБА КАПИШТЕЦ Во пожарот што вчера околу пладне ја зафати бараката број 7 на улица Васил Ѓоргов во Скопје, изгоре целиот компјутерски и телефонски систем, библиотеката, инвентарот, како и новите изданија на магазинот "Македонско време" ...

Пожар во бараките на улицата „Васил Ѓоргов“

А1 - 22.07.2003

Пожарот што денеска избувна во една од комплексот бараки на улицата „Васил Ѓоргов“ непосредно до Заводот за вработување, комплетно ја опожари целата барака и ја изгоре целокупната документација и инвентар во неа. Неофицијалните информации говорат дека пожарот започнал да гори околу 11.45 во една од ...