TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фолксваген целосно го купи Порше

Сител - 19.07.2009

Фолксваген во целост ја презема контролата над Порше, пишува Шпигел повикувајќи се на извори блиски до семејствто Порше.

"Порше" ја разгледува продажбата на акции на Катар

Вест - 17.07.2009

БЕРЛИН, 17 јули - Германскиот производител на спортски автомобили "Порше" ја отфрли можноста за продажба на акциите на ...

„Порше“ ја отфрли понудата на „Фолксваген“

Дневник - 17.07.2009

Германскиот производител на спортски автомобили „Порше“ ја отфрли можноста за продажба на акциите на „Фолксваген“ и ќе ја ...

„Порше“ ја отфрли понудата на „Фолксваген“ и разгледува продажба на акциите на Катар

МРТ - 17.07.2009

Германскиот производител на спортски автомобили „Порше“ ја отфрли можноста за продажба на акциите на „Фолксваген“ и ќе ја ...

„Порше“ ја отфрли понудата на „Фолксваген“ и разгледува продажба на акциите на Катар

Алфа - 16.07.2009

Германскиот производител на спортски автомобили „Порше“ ја отфрли можноста за продажба на акциите на „Фолксваген“ и ќе ја ...

„Порше“ ја отфрли понудата на „Фолксваген“ и разгледува продажба на акциите на Катар

Канал5 - 16.07.2009

Германскиот производител на спортски автомобили „Порше“ ја отфрли можноста за продажба на акциите на „Фолксваген“ и ќе ја ...

„Порше“ ја отфрли понудата на „Фолксваген“ и разгледува продажба на акциите на Катар

Кирилица - 16.07.2009

Германскиот производител на спортски автомобили „Порше“ ја отфрли можноста за продажба на акциите на „Фолксваген“ и ќе ја ...

„Порше“ ја отфрли понудата на „Фолксваген“ и разгледува продажба на акциите на Катар

Сител - 16.07.2009

Германскиот производител на спортски автомобили „Порше“ ја отфрли можноста за продажба на акциите на „Фолксваген“ и ќе ја ...

“Порше” ја отфрли понудата на “Фолсваген “

Нетпрес - 16.07.2009

Германскиот производител на спортски автомобили “Порше” ја отфрли можноста за продажба на 49.9 отсто од своите акции на ...

Порше ја отфрли понудата на Фолксваген

МК-Фондови - 16.07.2009

Свет - Бизнис Според германските медиуми Порше ќе ја разгледа понудата на Катар Германскиот производител на спортски автомобили ...

Ќе ги прифати ли Порше парите од Катар?

МК-Фондови - 13.07.2009

Свет - Бизнис Според медиумите, Катар понуди седум милијарди евра (9,8 милијарди долари) за дел во сопственоста на „Порше“, што ...