TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наредните пет дена железничкиот сообраќај кон Грција во прекин

А1 - 24.10.2010

Од утре па се до 29 октомври, поради најавениот генерален штрајк на Панхеленистичкиот сојуз на железничарите, повторно ќе биде прекинат железничкиот сообраќај кон и од Грција, соопштија од Македонски ...

Утре возовите не возат За Грција

Телма - 24.10.2010

Поради генерален штрајк на Панхеленистичкиот сојуз на железничарите од утре до 29 октомври, повторно ќе биде во прекин железничкиот сообраќај кон и од Грција.

Од утре до 29 октомври блокиран железничкиот сообраќај со Грција

Канал5 - 24.10.2010

Поради генерален штрајк на Панхеленистичкиот сојуз на железничарите од утре до 29 октомври, повторно ќе биде во прекин железничкиот сообраќај кон и од Грција.

Штрајк на грчките железничари, од утре блокиран железничкиот сообраќај со Грција

Сител - 24.10.2010

Поради генерален штрајк на Панхеленистичкиот сојуз на железничарите од утре до 29 октомври, повторно ќе биде во прекин железничкиот сообраќај кон и од Грција.

Железничкиот сообраќај кон Грција од утре во прекин

Нетпрес - 24.10.2010

Железничкиот штрајк кон Грција од утре па до 29-ти октомври ќе биде во прекин поради генералниот штрајк на Панхеленистичкиот сојуз на железничари во Грција.

Од утре ќе биде блокиран железничкиот сообраќај со Грција поради штрајк на грчките железничари

Курир - 24.10.2010

Железничкиот сообракај кон Грција од утре ќе биде блокиран, поради генералниот штрајк на Панхеленистичкиот сојуз на железничарите.

Наредните пет дена железничкиот сообраќај кон Грција во прекин

Алфа - 24.10.2010

Од утре па се до 29 октомври, поради најавениот генерален штрајк на Панхеленистичкиот сојуз на железничарите, повторно ќе биде прекинат железничкиот сообраќај кон и од Грција, соопштија од Македонски ...

Од понеделник блокиран железничкиот сообраќај со Грција

Форум - 24.10.2010

Како што соопштуваат од Македонски железници, поради најавениот генерален штрајк на Панхеленистичкиот сојуз на железничарите од понеденлник до 29 октомври, повторно ќе биде во прекин железничкиот ...

Прекин на железничкиот сообраќај во Грција

Р.С.Европа - 24.10.2010

Од утре до 29 октомври, повторно ќе биде во прекин железничкиот сообраќај кон и од Грција, поради генерален штрајк на грчките железничари.

Наредните пет дена железничкиот сообраќај кон Грција во прекин

Макфакс - 24.10.2010

Од денес па се до 29 октомври, поради најавениот генерален штрајк на Панхеленистичкиот сојуз на железничарите, повторно ќе биде прекинат железничкиот сообраќај кон и од Грција, соопштија од ...

Од денеска блокиран железничкиот сообраќај со Грција

Вечер Прес - 24.10.2010

Поради генерален штрајк на Панхеленистичкиот сојуз на железничарите од денеска до 29 октомври повторно ќе биде во прекин железничкиот сообраќај кон и од Грција.

Петдневен прекин на железничкиот сообраќај кон Грција

eReporter - 24.10.2010

Железничкиот сообраќај кон и од Грција од утре до 29 октомври, повторно ќе биде во прекин поради генерален штрајк на Панхеленистичкиот сојуз на железничарите.

Денес во Белгија штрајк на железничките работници

Канал 77 - 19.10.2010

Во Белгија денес започнал штрајкот на железничките работници, соопшти Интерфакс. Поради протестот ќе бидат запрени возовите што сообраќаат на домашните линии, како и брзите континентални возови ...

Штрајковите ги запреа возовите во Белгија

Телма - 18.10.2010

Дваесет и четиричасовен штрајк на еден од главните железнички синдикати во Белгија денеска го запре движењето во земјата, вклучувајќи ги и брзите меѓународни возови „Евростар“ и „Талис“.

Белгија сообраќајно парализирана

Канал5 - 18.10.2010

24-часовниот штрајк на белгиските главни железнички синдикати целосно го блокира железничкиот сообраќај во земјата, вклучувајќи ги и Еуростар и Талис возовите кои сообраќаат од и кон соседните земји.

Штрајк на возачите на автобуси во Грција

Нетпрес - 18.10.2010

Штрајковите во Грција продолжуваат и оваа недела. За денеска штрајк имаат закажано возачите на автобуси во градскиот превоз во Грција.

Штрајк на белгиските железничари

Курир - 18.10.2010

Поради штрајкот на белгиските железничари, денес е блокирано движењето на возовите во Белгија. Дваесет и четиричасовен штрајк на еден од главните железнички синдикати во Белгија денеска го запре ...

Штрајк на железницата во Белгија

Макфакс - 18.10.2010

Штрајк на железницата ширум Белгија предизвика големи застои во железничкиот сообраќај, особено кон Франција, Холандија и кон Германија, пренесува Асошиејтед прес.

Белгија: Штрајк на железничките работници

Нетпрес - 18.10.2010

Во Белгија денес започнал штрајкот на железничките работници, соопшти Интерфакс. Поради протестот ќе бидат запрени возовите што сообраќаат на домашните линии, како и брзите континентални возови ...

Блокирано движењето на возовите во Белгија поради штрајк на железничарите

Сител - 18.10.2010

Дваесет и четиричасовен штрајк на еден од главните железнички синдикати во Белгија денеска го запре движењето во земјата, вклучувајќи ги и брзите меѓународни возови „Евростар“ и „Талис“.