TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Стотројка" повторно работи

Вест - 13.08.2004

УПРАВАТА ЗА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ ДОЗВОЛИ КУЛТНОТО МУЗИЧКО РАДИО ДА СЕ ВРАТИ ВО ЕТЕРОТ Директорот на Управата за телекомуникации Коста Трпковски вели дека времената двомесечна дозвола на "Стотројка" е издадена за да ги направи Македонската радиодифузија потребните технички тестирања на Единственото ...

„Стотројка“ од утре повторно во етерот

А1 - 12.08.2004

По налог на раководството на Македонската радиотелевизија и на Управата за телекомуникации, а под силен пртисок, пред се на културната јавност и на дел од пратениците во Парламентот, утре напладне повторно ќе биде пуштена во етер програмата на музичкото радио Канал 103.

“СТОТРОЈКА” ПОВТОРНО ВО ЕТЕРОТ

Канал5 - 12.08.2004

По налог на раководството на Македонската радиотелевизија и на Управата за телекомуникации, а под силен притисок, пред се на културната јавност и на дел од пратениците во Парламентот, денеска напладне повторно ќе биде пуштена во етер програмата на музи По налог на раководството на Македонската ...