TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Лавовите" демантираат дека ја нападнале организацијата на СДСМ во Крушево

Утрински - 22.05.2002

СООПШТЕНИЕ Скопје - "Со полна одговорност, морална и политичка чест, демантираме дека кој било припадник од нашата единица учествувал во вандалскиот чин на демолирање на обележјата на Општинската организација на СДСМ во Крушево", се вели во соопштение од Командата на Единицата за брзи интервенции ...

„Лавовите“ демантираат дека го демолирале штабот на СДСМ во Крушево

А1 - 21.05.2002

Командата на полициската единица за брзи интервенции „Лавови“ со полна одговорност, морална и полициска чест демантира дека било кој нејзин припадник учествувал во вандалскиот чин на демолирање на обележјата на општинската организација на СДСМ во Крушево.

Вандалски напад на „Лавовите“ врз штабот на СДСМ во Крушево

А1 - 20.05.2002

Најголемата македонска опозициона партија ги обвини членовите на посебната полициска единица за брзи интервенции „Лавови“ дека рано во неделата вандалски се нафрлиле врз просториите на организацијата на СДСМ во Крушево. Во нападот се демолирани светлечкото обележје на партијата, оштетена е фасадата ...

"Лавовите" демолирале простории на СДСМ

Утрински - 20.05.2002

Вчера во Крушево Посебната единица за брза интервенција на МВР ?Лавови", изврши вандалски чин врз просториите на Општинската организација на СДСМ во Крушево. Притоа целосно е демолирано светлечкото обележје на партијата, при што е оштетена и фасадата на дел од зградата, искинато и изгазено ...