TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Партии на Србите и на Турците му се приклучија на опозицискиот фронт

Утрински - 11.06.2010

„Оваа Влада не ги смета Турците во Македонија за живи, а Србите се целосно маргинализирани во Владата и во државните институции и како и другите етнички заедници се длабоко разочарани зашто не видоа ...

Македонија - Црвенковски задоволен од политичкото друштво

Време - 11.06.2010

На опозицискиот фронт, предводен од СДСМ, вчера му се придружија Партијата на движењето на Турците, предводена од Аднан Ќахил, Српската напредна партија на Драгиша Милетиќ, Демократскиот сојуз на ...

Уште четири партии во опозицискиот фронт

Н.Македонија - 11.06.2010

На опозицискиот фронт предводен од СДСМ, вчера му се приклучија уште четири партии. Тоа се Партијата за движење на Турците во Македонија, Српската напредна странка, Демократскиот сојуз на Србите и ...

СДСМ го зајакнува фронтот

Дневник - 10.06.2010

На опозицискиот фронт вчера му се приклучија Партијата за движење на Турците, Српската Напредна Странка, Демократски сојуз на Србите и Српската заедница во Македонија, „Свети Сава“ Лидерот на СДСМ, ...

ВМРО-ДПМНЕ: Горди сме на опозицијата

Макфакс - 10.06.2010

За приклучувањето на Партијата за движење на Турците во Македонија, Српската Напредна странка, Демократскиот Сојуз на Србите и Српската заедница „св.Сава“ на опозицискиот фронт, предводен од СДСМ, од ...

Четири субјекти се приклучија на опозицискиот фронт

МРТ - 10.06.2010

Партијата за движење на Турците во Македонија, Српската Напредна странка, Демократскиот Сојуз на Србите и Српската заедница „св.Сава“ денеска се приклучија на опозицискиот фронт, предводен од СДСМ.

Власта горда на опозицијата, таа ветува победа

Форум - 10.06.2010

Чинот на денешното окрупнување на опозицијата предводена од СДСМ со Партијата за движење на Турците во Македонија, Српската Напредна странка, Демократскиот Сојуз на Србите и Српската заедница ...

Четири нови субјекти во Опозицискиот фронт

Форум - 10.06.2010

Партијата за движење на Турците, Српската Напредна Странка, Демократскиот Сојуз на Србите и Српската заедница во Македонија „Св.

Четири субјекти се приклучија на опозицискиот фронт

Макфакс - 10.06.2010

Партијата за движење на Турците во Македонија, Српската Напредна странка, Демократскиот Сојуз на Србите и Српската заедница „св.Сава“ денеска се приклучија на опозицискиот фронт, предводен од СДСМ.

Срби и Турци во опозицискиот фронт

Канал 77 - 10.06.2010

Опозицискиот фронт се проширува. Му се приклучија уше четири партии – Партијата за движење на Турците, Српската напредна странка, Демократскиот сојуз на Србите и Српската заедница во Македонија “Св.

Четири партии се приклучија кон опозициониот блок на СДСМ

eReporter - 10.06.2010

Со особена чест и огромно задоволство сакам да соопштам дека денес во Опозициониот фронт пристапија уште четири нови субјекти.