TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од утре ќе се делат решенија за данокот на имот

Н.Македонија - 10.06.2009

Граѓаните на Скопје, како и фирмите и институциите со седиште во градот, од утре до 20 јуни треба да ги добијат решенијата за данок на имот за 2009 година, соопштува градската управа.

Ќе се делат решенија за данок на имот

Време - 09.06.2009

Градските власти од утре до 20 јуни ќе ги испорачаат решенијата за данок на имот за правни и за физички лица за годинава. Дистрибуцијата ќе се врши по општини на подрачјето на главниот град, а годинава ќе ...

Се делат решенија за данок на имот за 2009 година

Вест - 09.06.2009

Град Скопје од 10 до 20 јуни ќе се врши дистрибуција на решенијата за данок на имот за правни и физички лица за 2009 година. Дистрибуцијата ќе се врши по општини на подрачјето на Град Скопје.

Решенијата за данок на имот за 2009 г. Во Скопје ќе се дистрибуираат од среда

Форум - 08.06.2009

Од 10 до 20 јуни ќе се врши дистрибуција на решенијата за данок на имот за правни и физички лица за 2009 г. по општини на подрачјето на Град Скопје.

Даночните решенија за имот од среда

Форум - 08.06.2009

Граѓаните и фирмите на територијата на Скопје од среда ќе почнат да ги добиваат решенијата за данок на имот, соопшти денеска градската управа Дистрибуција на даночните решенија за имот за правни и физички лица ...

Решенијата за данок на имот од утре на врата

Дневник - 08.06.2009

Решенијата за наплата на данок на имот за 2009 година, од утре до 20 јуни ќе се дистрибуираат до даночните обврзници. Градските власти информираат дека дистрибуцијата на решенијата за правни и за физички лица ...

Даночните решенија за имот од денеска

МРТ - 10.06.2009

Граѓаните и фирмите на територијата на Скопје од денеска ќе почнат да ги добиваат решенијата за данок на имот. Дистрибуција на даночните решенија за имот за правни и физички лица ќе се врши по општини на ...

Почнува дистрибуцијата на Решенијата за данок на имот

Вечер - 08.06.2009

РЕШЕНИЈАТА ЗА ДАНОК НА ИМОТ ЗА 2009 ГОДИНА ЌЕ СЕ ДИСТРИБУИРААТ ОД СРЕДА Никогаш не кажувајте што не би ...

Од среда дистрибуција на решенијата за данок на имот за 2009 година

Нетпрес - 08.06.2009

Жителите на Скопје се известуваат дека од 10 до 20 јуни ќе се врши дистрибуција на решенијата за данок на имот за правни и физички лица за 2009 година.

Даночните решенија за имот од денеска

Макфакс - 10.06.2009

Граѓаните и фирмите на територијата на Скопје од денеска ќе почнат да ги добиваат решенијата за данок на имот. Дистрибуција на даночните решенија за имот за правни и физички лица ќе се врши по општини на ...