TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Одвоените близначки на интензивна нега

Дневник - 24.07.2003

СИНГАПУР Сингапурските лекари во вторникот успеале да ги раздвојат двете јужнокорејски сијамски близначки споени на рбетот. - Корејските близначки беа успешно одделени попладнево. Нивните родители се со нив и многу се среќни - изјавил по операцијата д-р Прем Кумар Наир, портпарол на болницата ...

Корејските сијамки успешно раздвоени

Вест - 24.07.2003

СИНГАПУР, (АП) - Сијамските близначки Мин Са-ранг (десно) и Мин Џи-хаји од Јужна Кореја позираат со иранските близначки Ладан и Лалех Биџани во болницата "Рафлс" во Сингапур. Четиримесечните близначки кои се споени во долниот дел од 'рбетот завчера беа успешно одвоени со хируршки зафат во болницата ...

Ќе се раздвојуваат и корејските сијамки

Вест - 23.07.2003

СИНГАПУР, (РОЈТЕРС) - Мин Сеунг-џун од Јужна Кореја позира со своите сијамски близначки Мин Са-ранг (лево) и Мин Џ-хај во Сингапур. Четиримесечните близначки кои се споени кај задниците така Што нема да можат ни..... СИНГАПУР, (РОЈТЕРС) - Мин Сеунг-џун од Јужна Кореја позира со своите сијамски ...