TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Адвокати

Дневник - 15.06.2001

колумна, Никола Поповски Фактот дека се поделени неколку илјади парчиња оружје на луѓе кои не се формациски организирани претставува адвокатура на војната, а подобар адвокат од министерот на МВР е само уште оној смешен лик кој формално е портпарол на Владата Војните обично почнуваат за да се ...

Миротворци, храбро!

Дневник - 13.06.2001

коментар, Бранко Героски Ситуацијата е ваква: мирот за Македонија значи победа, продолжувањето на војната - пораз. Пред нас е клучната недела, во која ќе се избира помеѓу мирот и војната. Мирот, се разбира, не може да биде целосен и безусловен, но војната, за жал, се заканува да стане општа, ...