TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бик-коренити промени

Дневник - 15.06.2001

Многу важна случка ќе поттикне коренити промени во вашите односи спрема една личност. Психички ќе бидете доста ранливи и се длабоко ќе доживувате. Слободните Бикови ќе бидат многу критички расположени спрема себе, и овој пат не сакаат да рескираат.

Бик-контакти

Дневник - 13.06.2001

Денот ќе ви биде исполнет со многу контакти со пријателите и со роднините. Многу од вас ќе се одлучат за патување, било тоа да е службено или приватно - ќе биде успешно. Доколку имате партнер, добро ќе се разбирате и лесно ќе ги надминувате проблемите.