TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Власта му го простува данокот на Муратовски

Вест - 25.07.2003

КАКО СЕ КУПУВА СИНДИКАТОТ Претседателот на ССМ Ванчо Муратовски се фалел дека данокот од 9 милиони денари не го плаќа зашто директорот на Управата за јавни приходи му бил пријател и на пријателска база се развлекува целата.....

Муратовски ќе добие уште една шанса кај синдикалците

А1 - 21.07.2003

Пред да свикаат вонреден конгрес за да го сменат, синдикалците му даваат уште една шанса на нивниот лидер Муратовски за да ги исправи своите грешки. Претседателите на синдикатите од металната индустрија, образованието и здравството викендов се сретнале со Муратовски во Охрид.