TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Европски кадетско-детски карате куп по 27. пат

Вест - 25.05.2002

ДЕНЕСКА ВО СРЦ "КАЛЕ" Прославуваат и 20-годишен јубилеј. - Надежите на Аеродром Европскиот кадетско-детски карате куп денеска во СРЦ "Кале" со почеток во 10 часот ќе го има своето 27. издание, што го прави спортска манифестација со можеби најдолга традиција во нашата земја.

Европски кадетско-детски куп во Скопје

Дневник - 22.05.2002

КАРАТЕ - В САБОТА Карате-клубот "Аеродром" од Скопје, в сабота (25 мај) ќе биде главен организатор на традиционалниот 27. Европски кадетско-детски куп, на кој се очекува да учествуваат повеќе од 800 учесници. Клубот Аеродром годинава слави и 20 години од своето постоење.