TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Татовци се сомневаат во ветените 4.000 евра од Груевски

Утрински - 22.05.2002

Министерот за финансии им влева нови надежи на штедачите на ТАТ, но сe е поголем и бројот на скептиците Сe е поголем бројот на штедачите кои сметаат дека сите овие ветувања на министерот се само обичен предизборен маркетинг БИТОЛА - По цврстите гаранции од страна на премиерот и министерот за ...

Штедачите може да извисат и со сертификатите

Утрински - 21.05.2002

Што стои зад владината најава за решавање на пирамидалното штедење ВИОЛЕТА ЦВЕТКОВСКА Најавата на Министерството за финансии дека со посебен закон за обесштетување на штедачите на пирамидалните штедилници ќе ги обесштети штедачите на ТАТ, ?Лавци" и на ?Алфа С" е само предизборен маркетинг.