TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Целта е македонскиот челик да стане конкурентен на светските пазари

Капитал - 25.07.2002

Владата реши да изготви Националната стратегија за преструктуирање на индустријата за челикЦелта е македонскиот челик да стане конкурентен на светските пазариВладината комисија за подготовка и имплементација на Националниот план за реструктуирање на секторот за челик, заедно со Европската агенција ...

Можело и нешто убаво да ни се случи

Капитал - 25.07.2002

УводникМожело и нешто убаво да ни се случиВнимание! Владата донесе суштински важна одлука Македонската Влада пред десетина дена донесе одлука за отпочнување изработка на Национална стратегијата за преструктуирање на индустријата за челик.Од владините кабинети, по многу долго време, излезе еден ...