TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Крводарителна акција на Скопски саем°

Утрински - 26.07.2002

По повод "26 јули" Денеска во просториите на ?Скопски саем° по повод одбележувањето на годишнината од катастрофалниот земјотрес, што се случи на 26 јули 1963 година во Скопје, ќе се одржи традиционална крводарителна акција во организација на Градскиот црвен крст, Општинските организации и ...

Акција за крводарување на Скопски саем

Вест - 23.07.2002

Црвениот крст на град Скопје, во соработка со општинските организации и со Републичкиот завод за трансфузиологија, овој петок ќе спроведе крводарителна акција, по повод годишнината од катастрофалниот земјотрес во Скопје. Крв ќе се собира од 7.30 до 12.30 часот во просториите на Скопски саем.