TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Илиевски: Верувам дека Христов ќе биде подготвен за претстојните мечеви

Утрински - 21.09.2002

РепрезеыQативыGъC цеыQарфоЃEЃEргЃEХристьA ЃEвтъAыM ъь десетдыDвнЃEЃEштедЃE/span> ИЃEевскЃE Верувам деЃE ХристьA ќе биде ЃEдгъCвеЃEза ЃEетстыШыGте ЃEчеви ЕЃEЃEКитаньAскЃE Неизвесен ъьстапъC за реЃEезентацијатЃE ЃEрѓЃEХристьA РепрезеыQативыGъC цеыQарфоЃEЃEфудбалер ъь хоЃEыCскиоЃEЃEвоЃEгаЃEНЕК ...

"Логос Оксфорд" воведува програма мултимедија

Дневник - 21.09.2002

РАЗГОВОР СО ЗАХАРИЈА ТОШАНОВА, ДИРЕКТОРКА НА "ЛОГОС ОКСФОРД" В средЃE ъь 25 сеЃEемврЃE ќе се ьCржат ЃEезентацијЃEЃEдеЃEыPтрацијЃEъь ЃEьBраЃEта ЃEЃEимедијЃEво сите училишта ъь "ЛьBъB ОЃEфорд" во зеЃEавЃE/SPAN> УчиЃEштатЃEза страыPЃE јазицЃEЃEЃEЃEјутерЃE"ЛьBъB ОЃEфорд" во свыШатЃEЃEьBраЃE за ...

ОПЕК ќе ја држи високо цената на нафтата

Утрински - 20.09.2002

ДьBьAъA ъь ЃEьGзвьCителитЃEъь ъьфтЃE/span> ОПЕК ќе јЃEдржи висоЃE цеъьта ъь ъьфтатЃE/SPAN> ЦенатЃEъь ъьфтатЃEсе доближувЃEдо 30 доЃEри за бареЃE ОСАКА - ОПЕК вчерЃEсе согласЃEда ЃEьCьJжи со ъBтритЃEьBраыGчувања ъь ЃEьGзвьCството ъь ъьфтЃEво четвртиоЃEЃEартаЃE за да ь@езбеди ЃEъьтаЃEшнЃEвисоЃE цеъь ...