TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје: Две години лаги, криминал и неработа на градоначалникот Шилегов

МКД - 15.09.2019

Петре Шилегов е две години на чело на градот Скопје и наместо градоначалник ја презема улогата на крадоначалник кој не реши ниту еден клучен проблем на скопјани. Главен фактор зошто скопјани дишат и понатаму најзагаден воздух во светот е ...

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје: 2 години Крадоначалник Шилегов, 2 години лаги, криминал и неработа

Курир - 15.09.2019

Петре Шилегов е две години на чело на градот Скопје и наместо градоначалник ја презема улогата на крадоначалник кој не реши ниту еден клучен проблем на скопјани. Главен фактор зошто скопјани дишат и понатаму најзагаден воздух во Светот е ...

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов наместо работа се занимава со крпење на улици, зад кои стои сомнеж за дебела ...

А1 On - 15.09.2019

„Петре Шилегов е две години на чело на градот Скопје и наместо градоначалник ја презема улогата на крадоначалник кој не реши ниту еден клучен проблем на скопјани. Главен фактор зошто скопјани дишат и понатаму најзагаден воздух во Светот е ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов не е градоначалник, туку крадоначалник на Скопје

Макфакс - 15.09.2019

Петре Шилегов е две години на чело на градот Скопје и наместо градоначалник ја презема улогата на крадоначалник кој не реши ниту еден клучен проблем на скопјани, велат од советничка група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје.

ВМРО ДПМНЕ: 2 години Крадоначалник Шилегов, 2 години лаги, криминал и неработа

Скопје1 - 15.09.2019

Петре Шилегов е две години на чело на градот Скопје и наместо градоначалник ја презема улогата на крадоначалник кој не реши ниту еден клучен проблем на скопјани. Главен фактор зошто скопјани дишат и понатаму најзагаден воздух во Светот е ...

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ на Град Скопје: Шилегов да ги слушне барањата на скопјани

Канал5 - 12.09.2019

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ на Град Скопје: Шилегов да ги слушне барањата на скопјани за анализа на влијанието врз животната средина со изградбата на подземна сообраќајница на Кале. Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на подземен тунел под Кале

Макфакс - 12.09.2019

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави, како што велат, гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското Кале и да ги слушне барањата на скопјани.

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов да ги слушне барањата на скопјани за изградбата на подземна сообраќајница на ...

А1 On - 12.09.2019

„Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското Кале и да ги слушне барањата на скопјани.

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ апелира Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на ...

Курир - 12.09.2019

Проектот кој е далеку од почетна градежна реализација треба да биде со одобрение на граѓаните и точна анализа дали истиот ќе ја наруши животната средина и ќе задира во историскиот заштитен локалитет Скопско Кале, апелира Советничката група на ...

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ на Град Скопје: Шилегов да ги слушне барањата на скопјани за анализа на влијанието врз ...

Либертас - 12.09.2019

Соопштение на ВМРО ДПМНЕ Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското Кале и да ги слушне барањата на ...

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ на Град Скопје: Шилегов да ги слушне барањата на скопјани за анализа на влијанието врз ...

Опсервер - 12.09.2019

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското Кале и да ги слушне барањата на скопјани.

Шилегов да ги слушне барањата на скопјани за анализа на влијанието врз животната средина со изградбата на подземна ...

24Инфо - 12.09.2019

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското Кале и да ги слушне барањата на скопјани.

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на подземен тунел под Кале

Centar - 12.09.2019

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави, како што велат, гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското кале и да ги слушне барањата на скопјани.

ВМРО ДПМНЕ: Шилегов да ги слушне барањата на скопјани за анализа на влијанието врз животната средина со изградбата на ...

Скопје1 - 12.09.2019

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското Кале и да ги слушне барањата на скопјани.

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ на Град Скопје: Шилегов да ги слушне барањата на скопјани за анализа на влијанието врз ...

1tv - 12.09.2019

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското Кале и да ги слушне барањата на скопјани.

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов да не прави гол популизам за вијадуктот на Вардар

MakPress - 12.09.2019

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје апелира градоначалникот Петре Шилегов да не прави гол популизам од проектот за изградба на вијадукт на Вардар и подземен тунел под Скопското Кале и да ги слушне барањата на скопјани.

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ: Безобразно е Шилегов да печали политички поени на грбот на пожарникарите

Нетпрес - 10.09.2019

Во интерес на вистината и фактите, Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на град Скопје го истакнува следново: Во продолжение следува интегрален текст од нивното соопштение Навистина е дрзок и безобразен обидот на Петре Шилегов на грбот на ...

Советниците од опозицијата го обвинуваат Шилегов за печалење политички поени врз грбот на пожарникарите

Слободен Печат - 10.09.2019

„Дури и милионерчето Шилегов ќе се согласи дека средствата за доопремување на пожарната се минорни во споредба со откажувањето на набавка на нови службени коли и милионските цветни аранжмани на владата“ Советничката група на ВМРО- ДПМНЕ во Советот ...

Советниците на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје: Крокодилските солзи на милионерчето Шилегов за скопската пожарна се лажни, ...

Курир - 10.09.2019

Во интерес на вистината и фактите, Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на град Скопје го истакнува следново: Во продолжение следува интегрален текст од нивното соопштение Навистина е дрзок и безобразен обидот на Петре Шилегов на грбот на ...

Крокодилските солзи на милионерчето Шилегов за скопската пожарна се лажни, еве ја вистината

24Инфо - 10.09.2019

Во интерес на вистината и фактите, Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на град Скопје го истакнува следново: Навистина е дрзок и безобразен обидот на Петре Шилегов на грбот на пожарникарите да печали политички поени и да ги вплеткува во ...

Советниците на ВМРО-ДПМНЕ со список од 26 проекти кои ги реализирале за скопската пожарна

MakPress - 10.09.2019

Во интерес на вистината и фактите, Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на град Скопје го истакнува следново: Навистина е дрзок и безобразен обидот на Петре Шилегов на грбот на пожарникарите да печали политички поени и да ги вплеткува во ...

ВМРО ДПМНЕ: Крокодилските солзи на милионерчето Шилегов за скопската пожарна се лажни, еве ја вистината

Скопје1 - 10.09.2019

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје испрати соопштение во кое се вели: Во интерес на вистината и фактите, Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на град Скопје го истакнува следново: Навистина е дрзок и безобразен обидот на Петре ...

Советниците на ВМРО-ДПМНЕ бараат Шилегов да се откаже од нови коли за да се пошумат опожарените места

МКД - 09.09.2019

Петре Шилегов буквално две години не е излезен од зимскиот сон и нема решено ниту еден крупен проблем. Градот Скопје две години се соочува со елементарна непогода која се вика Петре Шилегов.

Советничка група на Град Скопје: Шилегов да се откаже од набавка на нови коли, а владата од милионскиот бизнис со ...

Курир - 09.09.2019

Иако календарски сеуште сме лето, Петре Шилегов буквално две години не е излезен од зимскиот сон и нема решено ниту еден крупен проблем, ова преку соопштение го потенцираат од Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ.

(ФОТО+ВИДЕО) Шилегов одмора во луксузната вила во Маврово

Курир - 09.09.2019

Скопскиот градоначалник, Петре Шилегов, денеска, неработниот ден го искористил да изврши увид во градежните работи на својата луксузна викендичка во Маврово. (Фото 1, првиот објект), пренесува Јоци.мк .

ВМРО-ДПМНЕ: Градот Скопје наместо да купува службени возила да ги пошуми опожарените предели

Макфакс - 09.09.2019

Иако календарски се уште сме лето, Петре Шилегов буквално две години не е излезен од зимскиот сон и нема решено ниту еден крупен проблем, обвини ВМРО-ДПМНЕ. „Градот Скопје 2 години се соочува со елементарна непогода која се вика Петре Шилегов.

Шилегов да се откаже од набавка на нови коли за да се пошумат опожарените места

Нетпрес - 09.09.2019

Иако календарски сѐ уште сме лето, Петре Шилегов буквално две години не е излезен од зимскиот сон и нема решено ниту еден крупен проблем, ова преку соопштение го потенцираат од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје.

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов да се откаже од набавка на нови коли, а владата од милионскиот бизнис со цвеќиња, за да се пошумат ...

Сител - 09.09.2019

Иако календарски сеуште сме лето, Петре Шилегов буквално две години не е излезен од зимскиот сон и нема решено ниту еден крупен проблем. Градот Скопје 2 години се соочува со елементарна непогода која се вика Петре Шилегов.

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов да се откаже од нови коли, а владата од бизнисот со цвеќиња, за да се пошумат ...

А1 On - 09.09.2019

„Иако календарски сеуште сме лето, Петре Шилегов буквално две години не е излезен од зимскиот сон и нема решено ниту еден крупен проблем. Градот Скопје 2 години се соочува со елементарна непогода која се вика Петре Шилегов.

ВМРО ДПМНЕ бара Шилегов да се откаже од набавка на нови возила за да се пошумат опожарените места

Република - 09.09.2019

Советничката група на ВМРО ДПМНЕ во Град Скопје бара градоначалникот Петре Шилегов да се откаже од набавка на нови автомобили, а Владата од милионскиот бизнис со цвеќиња, за да се пошумат опожарените места.

ВМРО-ДПМНЕ: Градот Скопје наместо да купува службени возила да ги пошуми опожарените предели

Точка - 09.09.2019

Иако календарски се уште сме лето, Петре Шилегов буквално две години не е излезен од зимскиот сон и нема решено ниту еден крупен проблем, обвини ВМРО-ДПМНЕ. „Градот Скопје 2 години се соочува со елементарна непогода која се вика Петре Шилегов.

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов да се откаже од набавка на нови коли, а владата од милионскиот бизнис со цвеќиња, за да се пошумат ...

MTM - 09.09.2019

Почитувани, Иако календарски сеуште сме лето, Петре Шилегов буквално две години не е излезен од зимскиот сон и нема решено ниту еден крупен проблем. Градот Скопје 2 години се соочува со елементарна непогода која се вика Петре Шилегов.

Шилегов да се откаже од набавка на нови коли, а владата од милионскиот бизнис со цвеќиња, за да се пошумат опожарените ...

24Инфо - 09.09.2019

Иако календарски сеуште сме лето, Петре Шилегов буквално две години не е излезен од зимскиот сон и нема решено ниту еден крупен проблем, велат од Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ од Град Скопје.

Советниците од ВМРО-ДПМНЕ бараат Шилегов да се откаже од купување нови коли и парите да се пренаменат за пошумување

PressingTV - 09.09.2019

Петре Шилегов буквално две години не е излезен од зимскиот сон и нема решено ниту еден крупен проблем, обвинуваат советниците до ВМРО-ДПМНЕ. „Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ ја повикува власта да го прифати предлогот наместо пари за нови службени ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов да се откаже од набавка на нови коли, а владата од милионскиот бизнис со цвеќиња, за да се пошумат ...

4NEWS - 09.09.2019

Иако календарски сеуште сме лето, Петре Шилегов буквално две години не е излезен од зимскиот сон и нема решено ниту еден крупен проблем. Градот Скопје 2 години се соочува со елементарна непогода која се вика Петре Шилегов.

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов да се откаже од набавка на нови коли, а владата од милионскиот бизнис со цвеќиња, за да се пошумат ...

Либертас - 09.09.2019

Соопштение на ВМРО ДПМНЕ Иако календарски сеуште сме лето, Петре Шилегов буквално две години не е излезен од зимскиот сон и нема решено ниту еден крупен проблем. Градот Скопје 2 години се соочува со елементарна непогода која се вика Петре Шилегов.

Советничка група на Град Скопје: Шилегов да се откаже од набавка на нови коли

MakPress - 09.09.2019

Иако календарски сеуште сме лето, Петре Шилегов буквално две години не е излезен од зимскиот сон и нема решено ниту еден крупен проблем. Градот Скопје 2 години се соочува со елементарна непогода која се вика Петре Шилегов.

ВМРО ДПМНЕ: Шилегов да се откаже од набавка на нови коли, а владата од милионскиот бизнис со цвеќиња, за да се пошумат ...

Скопје1 - 09.09.2019

Иако календарски сеуште сме лето, Петре Шилегов буквално две години не е излезен од зимскиот сон и нема решено ниту еден крупен проблем. Градот Скопје 2 години се соочува со елементарна непогода која се вика Петре Шилегов.