TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скорпија-љубовни проблеми

Дневник - 07.12.2001

Стиснете ги забите и проверете ги своите резерви на трпение и внатрешна енергија. Планетите ве напуштаат, а со тоа доаѓаат проблемите во љубовта. Од партнерот ќе барате многу повеќе отколку што може да ви даде и ќе го обвинувате за незаинтересираност.

Скорпија-сметајте на помош

Дневник - 05.12.2001

Сметајте на помошта од старите колеги, кои ќе направат се за вас. Се разбира, тоа не значи дека ќе биде направено чудо, но во секој случај ќе ви биде олесната позицијата. Што се однесува до љубовта денеска ќе претрпите пораз, кој многу ќе ве разочара и дури ќе помислите дека немате среќа во љубовта.