TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вашингтон не' потсетува на Охридскиот договор

Утрински - 10.12.2010

Вашингтон - САД ја поддржуваат Македонија за членство во НАТО и во Европската унија што е дел од напорите за промоција на мирот и стабилноста на Балканот, изјави Томас Кантримен, американски заменик ...

САД препорачаа да ги подобриме меѓуетничките односи

Дневник - 10.12.2010

САД ја поддржуваат Македонија за членство во НАТО и во Европската Унија, што е дел од напорите за промоција на мирот и на стабилноста на Балканот, изјави Томас Кантримен, американски заменик-помошник ...

Кантримен - Проблемот со името со Грција треба да се реши колку е можно побрзо

Inpress - 10.12.2010

Вашингтон/Скопје, 10. декември 2010 (ИНПРЕС) Најголем мотив за напредокот на регионот е членство во ЕУ и во НАТО, оцени американскиот заменик-помошник државен секретар за европски и евроазиски ...

Македонија да ги подобри меѓуетничките односи

Р.С.Европа - 09.12.2010

Соединетите Држави ја подржуваат Македонија за членство во НАТО и во Европската Унија што е дел од напорите за промоција на мирот и стабилноста на Балканот, изјави Томас Кантримен, американски ...

Кантримен: Меѓуетничките односи и решение за името - приоритети за Македонија

Алфа - 09.12.2010

САД ја подржуваат Македонија за членство во НАТО и во Европската унија што е дел од напорите за промоција на мирот и стабилноста на Балканот, изјави Томас Кантримен, американски заменик помошник ...

Кантримен: Меѓуетничките односи и решение за името - приоритети за Македонија

Алсат-М - 09.12.2010

САД ја подржуваат Македонија за членство во НАТО и во Европската унија што е дел од напорите за промоција на мирот и стабилноста на Балканот, изјави Томас Кантримен, американски заменик помошник ...

Кантримен: Македонија да остане фокусирана на реформите

Форум - 09.12.2010

Американскиот заменик помошник државен секретар, Томас Кантримен, изјави дека Македонија треба да остане фокусирана на реформите Според него, реформските процеси треба да продолжат во однос на ...

Кантримен: Меѓуетничките односи и решение за името - приоритети за Македонија

Сител - 09.12.2010

САД ја подржуваат Македонија за членство во НАТО и во Европската унија што е дел од напорите за промоција на мирот и стабилноста на Балканот, изјави Томас Кантримен, американски заменик помошник ...

Кантримен: Меѓуетничките односи и решение за името приоритети за Македонија

Кирилица - 09.12.2010

САД ја подржуваат Македонија за членство во НАТО и во Европската унија што е дел од напорите за промоција на мирот и стабилноста на Балканот, изјави Томас Кантримен, американски заменик помошник ...

Меѓуетничките односи и решение за името - приоритети за Македонија

МРТ - 09.12.2010

САД ја подржуваат Македонија за членство во НАТО и во Европската унија што е дел од напорите за промоција на мирот и стабилноста на Балканот, изјави Томас Кантримен, американски заменик помошник ...

Кантримен: Решение за името еден од приоритетите на Македонија

Курир - 09.12.2010

Томас Кантримен, помошник на заменикот државен секретар на вчерашното сослушување во Хелсиншката комисија на Конгресот, посветено на Балканот изјави дека САД ја подржуваат Македонија за членство во ...

Кантримен: Македонија да остане фокусирана на реформите

Макфакс - 09.12.2010

Американскиот заменик помошник државен секретар, Томас Кантримен, изјави дека Македонија треба да остане фокусирана на реформите. Според..