TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се одвиваат преговорите за тренер со четворица

Дневник - 14.06.2001

ВАРДАР Списокот на кандидати проширен и со името на Хаџиевски Вардар преговара со Ѓоко Хаџиевски, Драган Канатларовски, Зоран Смилески и Бошко Ѓуровски околу нивен евентуален ангажман за тренер на најтрофејниот фудбалски клуб во Републикава.

Кандидати за тренер — Канатларовски, Смилески, браќата Ѓуровски...

Дневник - 13.06.2001

ВАРДАР Драган Канатларовски, Зоран Смилевски, браќата Милко и Бошко Ѓуровски се меѓу кандидатите за тренер на сениорскиот погон од фудбалскиот клуб Вардар, неофицијално дознава "Дневник". Канатларовски слушнал дека моментно е кандидат за тренер, но нема официјална потврда за тоа.