TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонска недела на сајтот на УЕФА

Време - 10.08.2004

ФУДБАЛ Европските љубители на фудбалот и посетители на интернет-страницата на Европската фудбалска унија (УЕФА) неделава ќе може да ја запознаат Македонија и македонскиот фудбал, откако од вчера трае „македонската недела“ и презентацијата на нашиот фудбал на страницата на УЕФА.

Презентација во црно-бело и со БЈРМ

Вест - 10.08.2004

НЕДЕЛА НА МАКЕДОНСКИОТ ФУДБАЛ НА САЈТОТ НА УЕФА Со "препотопски" слики од Дончевски и од Панчев, со говор на претседателот на ФФМ (на сајтот ФСМ), Хари Хаџи-Ристески, на македонски јазик и под името БЈРМ, а не Македонија, како што беше најавено, вчера почна неделата на македонскиот фудбал на ...

Денови на мак фудбалот на веб-страницата од УЕФА

Дневник - 10.08.2004

ффм Оваа седмица е резервирана за Фудбалската федерација на Македонија на веб-страницата од УЕФА. Посетителите на сајтот на УЕФА ќе имаат можност да се запознаат со десетгодишниот историјат на македонскиот фудбал, од приемот во ФИФА и во УЕФА, како и со репрезентативните и клупските настапи на ...