TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Локомотива му ги отсекла нозете на цариник додека вршел контроли

Дневник - 22.07.2003

ЖЕЛЕЗНИЧКА НЕСРЕЌА Царинскиот посредник Л. М (40) од Куманово, вработен во Македонски царини, бил прегазен од локомотива, но ја преживеал несреќата што се случила во вчера еден часот по полноќ на железничкиот граничен премин Табановце. До несреќата дошло кога машиновозачот Р. С.

Локомотива му отсекла нозе на железничар

Вест - 22.07.2003

НЕСРЕЌЕН СЛУЧАЈ НА ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ ПРЕМИН КАЈ ТАБАНОВЦЕ На железничкиот премин Табановце, еден час по полноќ, при маневрирање со локомотива, машиновозачот С. Р. (37) во несреќен случај му ги скинал двете потколеници на царинскиот посредник Мирослав Лесковски (40) од Куманово, вработен во Македонски ...