TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Продавале храна собрана од депонија

МРТ - 26.07.2009

Полицијата откри две лица кои од депонијата Дризла собирале храна и пијалоци со изминат рок на траење и потоа ги продавале.

Продавале храна собрана од депонија

А1 - 25.07.2009

Полицијата откри две лица кои од депонијата Дризла собирале храна и пијалоци со изминат рок на траење и потоа ги продавале.

Продавале храна собрана од депонија

Алсат-М - 25.07.2009

СВР Скопје откри две лица кои од мај годинава во повеќе наврати набавиле и пуштиле во промет штетни прехранбени и други ...

Земале производи од Дризла и ги продавале на пазар

Нетпрес - 25.07.2009

Двајца жители од скопско Батинци кривично ќе бидат пријавени поради производство и пуштање во промет на штетни прехранбени и ...

Фатени две лица кои препродавале прехранбени продукти со поминат рок

Алфа - 25.07.2009

СВР Скопје откри две лица кои од мај годинава во повеќе наврати набавиле и пуштиле во промет штетни прехранбени и други ...

Продавале храна собрана од депонија

Макфакс - 25.07.2009

Полицијата откри две лица кои од депонијата Дризла собирале храна и пијалоци со изминат рок на траење и потоа ги продавале.

Земале фрлена храна од депонија и ја продавале по маркети

Сител - 25.07.2009

Риби, сувомеснати и кондиторски производи, сокови со поминат рок од Дрисла се продавале по исклучително ниски цени на скопските ...