TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Патролата на АРМ пукала во возилотозашто возачот не сакал да запре

Дневник - 08.12.2001

контроверзи во слуЧаЈот со застреланото девоЈЧе во скопската населба Ченто Патролата на АРМ што во саботата вечер тешко ја рани малолетната Александара Арсиќ во Скопје, постапила според сите прописи на патролната служба, а полицијата не ги привела членовите на патролата, изјави вчера портпаролот на ...

Припадници на АРМ осомничени за ранување на 14-годишното девојче

Вест - 06.12.2001

ПОЛИЦИЈАТА СО СВОЈА ВЕРЗИЈА ЗА МИСТЕРИОЗНИОТ НАСТАН ВО СКОПСКАТА НАСЕЛБА ЧЕНТО Вчера портпаролот на АРМ во врска со овој настан за кој полицијата сомичи двајца војници ни изјави дека не знае за какво соопштението на МВР се работи и не сакаше истото да го коментира Министерството за внатрешни работи ...