TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трајановски најавува подземен булевар

А1 - 28.02.2009

Почисто Скопје, средување на сообраќајниот хаос и зголемување на изворите за финансирање на градот, се дел од приоритетите во програмата на кандидатот за градоначалник на Град Скопје од ВМРО-ДПМНЕ Коце ...

Трајановски ќе го решава сообраќајниот хаос во Скопје

Форум - 28.02.2009

Кандидатот за градоначалник на Град Скопје, Коце Трајановски смета дека еден од основните проблеми на скопјани е нефункционалноста на сообраќајот, што го решава со изградба на подземен булевар, како еден од ...

Коце Трајановски најавува изградба на подземен булевар

Сител - 28.02.2009

Почисто Скопје, средување на сообраќајниот хаос и зголемување на изворите за финансирање на градот, се дел од приоритетите во програмата на кандидатот за градоначалник на Град Скопје од ВМРО-ДПМНЕ Коце ...

Трајановски потрошил 450 милиони денари

Утрински - 25.02.2009

Коце Трајановски, градоначалник на Општина Гази Баба и кандидат за градоначалник на Скопје, во својот отчет за тоа што сработил во изминатите четири години, вчера потенцираше дека за проекти на општината потрошил 450 милиони денари.

Трајановски на отчет за сработеното

А1 - 24.02.2009

Актуелниот градоначалник на Гази Баба и кандидат за градоначалник на Скопје Коце Трајановски на отчет пред граѓаните за сработеното во минатите четири години.

Трајановски: 450 милиони денари потрошени за проекти во Општина Гази Баба од 2005 до 2009 година

Кирилица - 24.02.2009

Градоначалникот на Гази Баба Коце Трајановски и кандидат за прв човек на Град Скопје на ВМРО-ДПМНЕ, денеска изјави дека за проекти во општината во изминатите четири години се потрошени 450 милиони денари Трајановски рече дека е изработена брошура во која ...

Коце Трајановски на отчет пред граѓаните на Гази Баба

Сител - 24.02.2009

Четиристотини педесет и два милиони денари се пари инвестирани во општина Гази Баба во областа на образованието, културата, инфраструктурата за четиригодишното раководење на градоначалникот Коце Трајановски.