TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Средба на вицепремиерот Бесими со делегација од австриското МНР

Канал5 - 25.10.2013

Вицепремиерот за eвропски прашања, Фатмир Бесими денеска се сретна со делегација на Министерството за надворешни работи на Австрија предводена од Јан Кикерт, соопшти владиниот Секретаријат за ...

Средба на вицепремиерот Бесими со делегација од австриското МНР

А1 On - 25.10.2013

Вицепремиерот за eвропски прашања, Фатмир Бесими денеска се сретна со делегација на Министерството за надворешни работи на Австрија предводена од Јан Кикерт, соопшти владиниот Секретаријат за ...

Бесими на средба со делегати од австриското МНР

Телеграф - 25.10.2013

Вицепремиерот Бесими нагласи дека препораката од Европската комисија е добра основа за да се продолжи со започнатите реформи Вицепремиерот за eвропски прашања Фатмир Бесими денеска се сретна со ...

Средба на вицепремиерот Бесими со делегација од австриското МНР

Сител - 25.10.2013

Вицепремиерот за eвропски прашања, Фатмир Бесими денеска се сретна со делегација на Министерството за надворешни работи на Австрија предводена од Јан Кикерт, соопшти владиниот Секретаријат за ...

Бесими: Отпочнувањето на преговорите би претставувало дополнителен поттик на реформите

Макфакс - 25.10.2013

Препораката од Европска комисија(ЕК) е добра основа за да се продолжи со започнатите реформи, но придвижувањето кон следниот чекор, односно отпочнувањето на преговорите би претставувало додадена ...

Седница на Работниот комитет за европска интеграција

Телеграф - 24.10.2013

Ова е знак дека Македонија и регионот остануваат во агендата за проширување на ЕУ и доказ дека европската интеграција останува клучен стратешки приоритет на нашата земја, рече Бесими Клучните наоди ...

Бесими: Благодарност до администрацијата за придонесот за Извештајот и поголем ангажман за исполнување на препораките

Нетпрес - 24.10.2013

Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Фатмир Бесими, денеска во просториите на Владата ја одржа 33-та седница на Работниот комитет за европска интеграција.

Бесими побара поголем ангажман за исполнување на препораките од извештајот на ЕК

Макфакс - 24.10.2013

Вицепремиерот за евроинтеграции, Фатмир Бесими упати особена благодарност за напорите вложени од страна на целокупната администрација и сите инволвирани страни, кои резултираа со уште една препорака ...

Бесими: Благодарност до администрацијата за придонесот за Извештајот и поголем ангажман за исполнување на препораките

Точка - 24.10.2013

Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Фатмир Бесими, денеска во просториите на Владата ја одржа 33-та седница на Работниот комитет за европска интеграција.

Бесими: Дијалогот со новинарите мора да продолжи

Канал5 - 22.10.2013

Дијалогот на Владата со новинарските здруженија, проблемот со невработеноста на младите и соработката со цивилниот сектор, се главните теми на осмиот состанок на заедничкиот Консултативен комитет на ...

Бесими: Важно е да продолжи дијалогот со новинарите

Утрински - 22.10.2013

Дијалогот на Владата со новинарските здруженија, проблемот со невработеноста на младите и соработката со цивилниот сектор, се главните теми на осмиот состанок на заедничкиот Консултативен комитет на ...

Бесими: Важно е да продолжи дијалогот со новинарите

Вест - 22.10.2013

Дијалогот на Владата со новинарските здруженија, проблемот со невработеноста на младите и соработката со цивилниот сектор, се главните теми на осмиот состанок на заедничкиот Консултативен комитет на ...

Бесими: Важно е да продолжиме со дијалогот со новинарите

Press24 - 22.10.2013

На консултативниот комитет на граѓанско општество на Европската унија и Република Македонија, што се одржува денеска во Скопје, свое обраќање имаше министерот Фатмир Бесими.

Бесими: Важно е да продолжиме дијалогот со новинарите

+инфо - 22.10.2013

Дијалогот на Владата со новинарските здруженија, проблемот со невработеноста на младите и соработката со цивилниот сектор, се главните теми на осмиот состанок на заедничкиот Консултативен комитет на ...

Бесими со свое обраќање на Заедничкиот консултативен комитет на граѓанско општество

Нетпрес - 22.10.2013

Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Фатмир Бесими, денеска во 10 часот во Спортски Центар Борис Трајковски, ќе се обрати на осмиот состанок на ЕУ- Република Македонија Заедничкиот ...

Бесими: Важно е да продолжи дијалогот со новинарите

Алфа - 22.10.2013

Дијалогот на Владата со новинарските здруженија, проблемот со невработеноста на младите и соработката со цивилниот сектор, се главните теми на осмиот состанок на заедничкиот Консултативен комитет на ...

Бесими: Важно е да продолжи дијалогот со новинарите

Курир - 22.10.2013

Дијалогот на Владата со новинарските здруженија, проблемот со невработеноста на младите и соработката со цивилниот сектор, се главните теми на осмиот состанок на заедничкиот Консултативен комитет на ...

Бесими: Важно е да продолжи дијалогот со новинарите

А1 On - 22.10.2013

Дијалогот на Владата со новинарските здруженија, проблемот со невработеноста на младите и соработката со цивилниот сектор, се главните теми на осмиот состанок на заедничкиот Консултативен комитет на ...

БЕСИМИ: Дијалогот со новинарите мора да продолжи

Телеграф - 22.10.2013

Без соработка и дијалог со граѓанското општество не може да се напредува, смета вицепремиерот за европски прашања Дијалогот на Владата со новинарските здруженија, проблемот со невработеноста на ...

Бесими: Важно е да продолжи дијалогот со новинарите

Сител - 22.10.2013

Дијалогот на Владата со новинарските здруженија, проблемот со невработеноста на младите и соработката со цивилниот сектор, се главните теми на осмиот состанок на заедничкиот Консултативен комитет на ...

Бесими: Важно е да продолжи дијалогот со новинарите

Економски - 22.10.2013

Дијалогот на Владата со новинарските здруженија, проблемот со невработеноста на младите и соработката со цивилниот сектор, се главните теми на осмиот состанок на заедничкиот Консултативен комитет на ...

Бесими со свое обраќање на Заедничкиот консултативен комитет на граѓанско општество

Точка - 22.10.2013

Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Фатмир Бесими, денеска во 10 часот во Спортски Центар Борис Трајковски, ќе се обрати на осмиот состанок на ЕУ - Република Македонија Заедничкиот ...

Бесими: Важно е да продолжи дијалогот со новинарите

Бриф - 22.10.2013

Дијалогот на Владата со новинарските здруженија, проблемот со невработеноста на младите и соработката со цивилниот сектор, се главните теми на осмиот состанок на заедничкиот Консултативен комитет на ...

Бесими бара продолжување на дијалогот со ноинарите

Фактор - 22.10.2013

Невработеноста на младите, соработката со цивилниот сектор и дијалогот на Владата со новинарските здруженија, се главните теми на осмиот состанок на заедничкиот Консултативен комитет на граѓанско ...

Бесими: Важно е да продолжи дијалогот со новинарите

Lider - 22.10.2013

Дијалогот на Владата со новинарските здруженија, проблемот со невработеноста на младите и соработката со цивилниот сектор, се главните теми на осмиот состанок на заедничкиот Консултативен комитет на ...

До декември да има напредок во разговорите за името

Н.Македонија - 21.10.2013

Извештајот за напредокот на Македонија што го подготви Европската комисија ќе биде преточен во акциски план со конкретна содржина и задачи за институции, кои ќе треба да се реализираат во одреден ...