TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Евро амбасадорот Фуере и вицепремерите наумоски и Адеми во Гостивар

Сител - 11.09.2009

Во посета на општина Гостивар денеска ќе престојуваат евроамбасадорот Ерван Фуере, вицепремиерите за евроинтеграции и за спроведување на Рамковниот договор ...

Вицепремиeрите Адеми и Наумоски во посета на Гостивар

Сител - 11.09.2009

Вицепремиерите Абдулаќим Адеми и Васко Наумоски, и евроамабасадорот Ерван Фуере, денеска имаа средба со гостиварскиот градоначалник Руфи Османи на која е ...

Позитивни реакции на Фуере во исчекување на извештајот на ЕК за Македонија

Кајгана - 10.09.2009

Евроамбасадорот Ерван Фуере во пресрет на извештајот на Европската комисија за напредокот на Македонија во евроинтеграциите вели дека е охрабрен од направените ...

Фуере охрабрен од напредокот за добивање датум

Н.Македонија - 10.09.2009

Евроамбасадорот Ерван Фуере е охрабрен од напредокот на Македонија во пресрет на извештајот на Европската комисија за напредокот на земјава - Охрабрени сме и ...

Фуере очекува нови одлуки со консензус

Телма - 09.09.2009

Евроамбасадорот Ерван Фуере во пресрет на извештајот на Европската комисија за напредокот на Македонија во евроинтеграциите вели дека е охрабрен од направените ...

Фуере со позитивни очекувања во пресрет на извeштајот на ЕК за Македонија

Алсат-М - 09.09.2009

Евроамбасадорот Ерван Фуере во пресрет на извештајот на Европската комисија за напредокот на Македонија во евроинтеграциите вели дека е охрабрен од направените ...

Позитивни реакции на Фуере во очекување на извештајот на ЕК за Македонија

Сител - 09.09.2009

Евроамбасадорот Ерван Фуере во пресрет на извештајот на Европската комисија за напредокот на Македонија во евроинтеграциите вели дека е охрабрен од направените ...

Фуере очекува позитивен извeштајот на ЕК за Македонија

Кирилица - 09.09.2009

Евроамбасадорот го пофали вицепремиерот Васко Наумовски и неговите напори за унапредување на реформите Евроамбасадорот Ерван Фуере во пресрет на извештајот на ...

Пофалби за постигнатото на патот кон ЕУ

Вечер - 09.09.2009

Евроамбасадорот Ерван Фуере во пресрет на извештајот на Европската комисија за напредокот на Македонија во евроинтеграциите вели дека е охрабрен од направените ...