TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Делчевци бараат да се спречи точењето алкохол на малолетници

Дневник - 11.09.2002

ПО ТРАГИЧНАТА МАЛОЛЕТНИЧКА ПРЕСМЕТКА Против Венцо досега имало 30 пријави, но полицијата не презела ништо, вели револтирано стрикото на убиениот Игор Синко ти не си виновен, Господ сакал така да биде. Со овие зборови Љупчо Атанасовски во полициската станица му се обратил на својот син Венцо, кој ...

Малолетник со нож во срце уби врсник

Вест - 10.09.2002

ВО ЦЕНТАРОТ НА ДЕЛЧЕВО УБИСТВО КАКО ВО ХОРОР ФИЛМОВИТЕ Осомничениот 14-годишник Венцо Т. во масовна полноќна тепачка, ладнокрвно со едната рака одзади го фатил за врат, додека со другата извадил нож што му го забил во срцето на неговиот врсник Игор Грлански кој случајно минувал, враќајќи се дома Во ...

Четиринаесетгодишник убил свој врсник заривајќи му нож во срцето

Дневник - 10.09.2002

МАСОВНА ТЕПАЧКА ВО ДЕЛЧЕВО Игор Грлански не успеал да си го спаси другарчето што го тепале - бил заклан од Венцо Т., кој потоа избегал Четиринаесетгодишно дете од Делчево му зарил нож во срцето на свој врсник во тепачка на поголема група малолетници, во саботата околу полноќ во Делчево.