TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Детален преглед на сите вработени во Министерството за правда

еМагазин - 09.12.2017

Министерството за правда, водено од принципот на транспарентност, на својата веб страна објави нови документи, информации и податоци кои се достапни за целокупната јавност. На интернет страната на Министерството за правда прв пат може да се најдат ...

Достапни документи и информации од јавен карактер на веб страната на МЗ за поголема транспарентност и отчетност

Сител - 08.12.2017

На веб страницата на Министерството за здравство првпат се објавени и достапни повеќе документи и информации од јавен карактер, со цел унапредување на транспарентноста и отчетноста, а согласно одлуката на 34.

Достапни документи на веб страната на Министерството за здравство

Канал5 - 08.12.2017

На веб страницата на Министерството за здравство првпат се објавени и достапни повеќе документи и информации од јавен карактер. Целта е унапредување на транспарентноста и отчетноста, а согласно одлуката на 34.

Достапни документи и информации од јавен карактер на веб страната на МЗ за поголема транспарентност и отчетност

Либертас - 08.12.2017

На веб страницата на Министерството за здравство првпат се објавени и достапни повеќе документи и информации од јавен карактер, со цел унапредување на транспарентноста и отчетноста, а согласно одлуката на 34.

Достапни документи и информации од јавен карактер на веб страната на МЗ за поголема транспарентност и отчетност

ТВ21 - 08.12.2017

На веб страницата на Министерството за здравство првпат се објавени и достапни повеќе документи и информации од јавен карактер, со цел унапредување на транспарентноста и отчетноста, а согласно одлуката на 34.

Министерството за здравство јавно објави повеќе документи

Кајгана - 08.12.2017

На веб-страницата на Министерството за здравство првпат се објавени и достапни повеќе документи и информации од јавен карактер, со цел, како што велат од таму, унапредување на транспарентноста и отчетноста.

Министерството за здравство јавно објави повеќе документи

Макфакс - 08.12.2017

На веб-страницата на Министерството за здравство првпат се објавени и достапни повеќе документи и информации од јавен карактер, со цел, како што велат од таму, унапредување на транспарентноста и отчетноста.

Нови документи на веб страната на Министерство за здравство, за поголема транспарентност и отчетност

А1 On - 08.12.2017

На веб страницата на Министерството за здравство за првпат се објавени и достапни повеќе документи и информации од јавен карактер, со цел унапредување на транспарентноста и отчетноста, а согласно одлуката на 34.

Објавени документи од Министерството за здравство заради поголема транспарентност...

Н.Македонија - 08.12.2017

Објавени документи од Министерството за здравство заради поголема транспарентност На веб-страницата на Министерството за здравство првпат се објавени и достапни повеќе документи и информации од јавен карактер, со цел унапредување на транспарентноста ...

Министерството за здравство јавно објави повеќе документи

Точка - 08.12.2017

На веб-страницата на Министерството за здравство првпат се објавени и достапни повеќе документи и информации од јавен карактер, со цел, како што велат од таму, унапредување на транспарентноста и отчетноста.

Министерството за здравство јавно објави повеќе документи

Орбис - 08.12.2017

На веб-страницата на Министерството за здравство првпат се објавени и достапни повеќе документи и информации од јавен карактер, со цел, како што велат од таму, унапредување на транспарентноста и отчетноста.

Нови документи на веб страната на Министерство за здравство, за поголема транспарентност и отчетност

Локално - 08.12.2017

На веб страницата на Министерството за здравство за првпат се објавени и достапни повеќе документи и информации од јавен карактер, со цел унапредување на транспарентноста и отчетноста, а согласно одлуката на 34.

Министерството за здравство јавно објави повеќе документи

Вечер - 08.12.2017

На веб-страницата на Министерството за здравство првпат се објавени и достапни повеќе документи и информации од јавен карактер, со цел, како што велат од таму, унапредување на транспарентноста и отчетноста.

Детална листа на сите 136 вработени во Министерството за здравство

еМагазин - 08.12.2017

На веб-страницата на Министерството за здравство првпат се објавени и достапни повеќе документи и информации од јавен карактер, со цел унапредување на транспарентноста и отчетноста, а согласно одлуката на 34.

Министерството за економија ја ажурираше веб страницата

+инфо - 07.12.2017

Министерството за економија ги ажурираше постоечките и за јавноста корисни податоци од работењето на министерството и ги надополни со нови содржини. Министерството за економија на својата официјална интернет страница ги објави документите, кои се од ...

Министерството за економија на веб-страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

Макфакс - 07.12.2017

Министерството за економија на својата официјална Интернет страница ги објави документите, кои се од интерес за јавноста, од кои добар дел за првпат, што претставува потврда на заложбата за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните.

Министерството за економија обjави голем број документи од интерес за јавноста

Сител - 07.12.2017

Министерството за економија на својата официјална Интернет страница ги објави документите кои се од интерес за јавноста, од кои поголем дел за првпат, што претставува потврда на заложбата за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните, соопшти ...

Министерството за економија на веб страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

А1 On - 07.12.2017

Министерството за економија на својата официјална Интернет страница ги објави документите, кои се од интерес за јавноста, од кои добар дел за првпат, што претставува потврда на заложбата за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните.

Министерството за економија на веб-страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

Денар - 07.12.2017

Министерството за економија на својата официјална интернет-страница ги објави документите што се од интерес за јавноста, од кои добар дел првпат, што претставува потврда на заложбата за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните.

Министерството за економија за прв пат објави информации од интерес за јавноста

Фактор - 07.12.2017

Министерството за економија на својата официјална Интернет страница ги објави документите, кои се од интерес за јавноста, од кои добар дел за првпат, што претставува потврда на заложбата за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните.

Министерството за економија на веб страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

Точка - 07.12.2017

Министерството за економија на својата официјална Интернет страница ги објави документите, кои се од интерес за јавноста, од кои добар дел за првпат, што претставува потврда на заложбата за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните.

Министерството за економија на веб страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

Вечер - 07.12.2017

Министерството за економија на својата официјална Интернет страница ги објави документите, кои се од интерес за јавноста, од кои добар дел за првпат, што претставува потврда на заложбата за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните.

Министерството за економија на веб страницата обjави голем број документи од интерес за јавноста

Скопје24 - 07.12.2017

Министерството за економија на својата официјална Интернет страница ги објави документите, кои се од интерес за јавноста, од кои добар дел за првпат, што претставува потврда на заложбата за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните.

На интернет-страницата на Министерството за одбрана објавени голем број документи од интерес за јавноста

Правдико - 06.12.2017

Министерството за одбрана на својата интернет-страница објави поголем број документи од интерес за јавноста, со што ја потврдува својата заложба за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните.

Министерството за одбрана објави документи од интерес за јавноста

А1 On - 06.12.2017

Министерството за одбрана на својата интернет страница објави поголем број документи од интерес за јавноста. На страната по прв пат можат да се најдат стратешки документи од областа на одбраната, буџетот на Министерството, ревизорските извештаи и ...

На интернет-страницата на Министерството за одбрана објавени голем број документи од интерес за јавноста

Макфакс - 06.12.2017

Министерството за одбрана на својата интернет страница објави поголем број документи од интерес за јавноста со што ја потврдува својата заложба за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните.

На интернет страница на Министерството за одбрана објавени голем број документи од интерес за јавноста

Точка - 06.12.2017

Министерството за одбрана на својата интернет страница објави поголем број документи од интерес за јавноста со што ја потврдува својата заложба за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните.

На интернет страница на Министерството за одбрана објавени голем број документи од интерес за јавноста

Вечер - 06.12.2017

Министерството за одбрана на својата интернет страница објави поголем број документи од интерес за јавноста со што ја потврдува својата заложба за целосна транспарентност и отчетност кон граѓаните.

Министерството за правда: Нови документи, информации и податоци достапни за јавноста

Академик - 05.12.2017

„Министерството за правда, водено од принципот на транспарентност, на својата веб-страница објави нови документи, информации и податоци кои се достапни за целокупната јавност. На интернет-страницата на Министерството за правда за првпат може да се ...

Министерството за правда на веб објави документи согласно препораките за транспарентност

А1 On - 05.12.2017

Министерството за правда, водено од принципот на транспарентност, на својата веб страна објави нови документи, информации и податоци што се достапни за целокупната јавност. На интернет страната на Министерството за правда, за првпат, може да се ...

Министерството за правда на веб објави документи согласно препораките за транспарентност

Сител - 05.12.2017

Министерството за правда, водено од принципот на транспарентност, на својата веб страна објави нови документи, информации и податоци што се достапни за целокупната јавност. На интернет страната на Министерството за правда, за првпат, може да се ...

МТСП ја ажурираше својата веб-страница со податоци важни за граѓаните

А1 On - 05.12.2017

Заради поголема транспарентност и отчетност Министерството за труд и социјална политика изврши ажурирање на официјалната веб-страница www.mtsp.gov.mk со податоци кои, како што посочуваат од Министерството, до сега не било пракса да се отворени и ...

МТСП обезбедува пристап до повеќе информации од јавен карактер

Слободен Печат - 05.12.2017

Заради поголема транспарентност и отчетност Министерството за труд и социјална политика изврши ажурирање на официјалната веб-страница www.mtsp.gov.mk со податоци кои, како што посочуваат од Министерството, до сега не било пракса да се отворени и ...

Министерството за правда на веб објави документи согласно препораките за транспарентност

Алфа - 05.12.2017

Министерството за правда, водено од принципот на транспарентност, на својата веб страна објави нови документи, информации и податоци што се достапни за целокупната јавност. Министерството за правда, водено од принципот на транспарентност, на својата ...

Министерството за правда на веб објави документи согласно препораките за транспарентност

Кумановски м. - 05.12.2017

loading... Министерството за правда, водено од принципот на транспарентност, на својата веб страна објави нови документи, информации и податоци што се достапни за целокупната јавност. На интернет страната на Министерството за правда, за првпат, може ...