TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Албанските полицајци во Тетово ќе ги елиминираат криминалците

Вест - 08.12.2001

ТЕТОВСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК МУРТЕЗАН ИСМАИЛИ ТВРДИ: За иселувањето на Македонците од Тетово виновни новинарите кои со своите написи ги поттикнувале луѓето кои не се баш чисти да го прават тоа, смета тетовскиот градоначалник Муртезан Исмаили "Со Претседателот разговаравме за состојбата во Тетово и ...

Тетово тема на средбата на државните и локалните челници

А1 - 07.12.2001

Tетово и случувањата во овој град биле тема на денешните консултации во кабинетот на претседателот Борис Трајковски со раководителот на координативното тело, вицепремиерката Доста Димовска и министерот за внатрешни работи Љубе Бошковски.