TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕУ без коментар за сменетите

Дневник - 06.11.2003

Оваа реконструкција на Владата и дава време и можност да се фокусира на политичките и на економските реформи, како и можност да се осигури дека ќе се спроведуваат реформите предвидени со охридскиот договор, изјави вчера портпаролката на ЕУ, Шина Томпсон.

Томпсон: „Владата треба да се фокусира на реформи“

А1 - 05.11.2003

Ова е време владата да се фокусира на политички и економски реформи и можноста да се осигура дека ќе се спроведат реформите од рамковниот договор,ова е првичната оценка на портпаролот на ЕУ Шина Томпсон. „Што се однесува до попладневната парламентарна седница на која треба формално да се одлучи за ...