TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Техно забава засилена со дрога ЛСД и екстази

Вест - 24.07.2003

ЗА ВИКЕНДОВ ВО ТУРИСТИЧКАТА НАСЕЛБА ОТЕШЕВО Техно забавите организирани од невладини организации место да станат поле за дружење меѓу младите се почесто се претвараат на полигони каде младите се трујат со разновидна дрога За време на технозабавата што се одржа викендов во туристичката населба ...

Техно-забавата во Отешево "предозирана" со екстази и марихуана

Дневник - 24.07.2003

ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА Кај технаџиите биле најдени и запленети ЛСД, марихуана, метадон и екстази, а двајца од нив добиле кривични пријави Марихуана, таблети екстази, ЛСД и метадон биле запленети на техно-забавите што од 17 до 21 јули се одржале во туристичката населба во Отешево.