TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sинго повторно пратеник

Вест - 18.09.2002

Социјалистичката партија успеа да го добие потребниот број гласови за да стане парламентарна партија, рече Зоран Витанов, портпарол на партијата на вчерашната прес-конференција. " Од страницата на ДИК на Интернет се гледа дека Љубисав Иванов-Sинго е избран за пратеник во третата изборна единица, со ...

Витанов: Социјалистите добија еден мандат!

Утрински - 18.09.2002

ПРЕС Портпаролот на социјалистите, Зоран Витанов, на вчерашната прес-конференција нагласи дека СПМ и понатаму останува парламентарна партија и дека се профилирала како трета опција со освоени приближно 30.000 гласа. Витанов рече дека според Регионалната изборна комисија, коалицијата ?За° добила ...

Социјалистите успеаја да влезат во парламентот

А1 - 17.09.2002

Дефинитивно Социјалистичката партија е парламентарна партија, објави денеска портпаролот Зоран Витанов, кој е сигурен дека кандидатот за пратеник Љубисав Иванов - Ѕинго ќе влезе во парламентот. Во недостаток на официјалните резултати на Државната изборна комисија, според математиката на ...