TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владата ќе го поништи тендерот „Вардарска Долина“

Утрински - 18.07.2009

Министерот за економија, Фатмир Бесими, вчера потврди дека тендерот за „Вардарска Долина“ е неуспешен, но нагласи дека за ова ...

Неуспешен конкурсот за „Вардарска Долина“

Дневник - 18.07.2009

Јавниот оглас за „Вардарска Долина“ е неуспешен бидејќи само две компании покажале интерес за проектот, изјави вчера Фатмир ...

Се проблематизира навременената реализација на енергетската стратегија

Алфа - 18.07.2009

Пропаѓањето на тендерот за 12-те мали хидроцентрали по течението на Вардар, според експертите, може да биде дополнителен ...

Две компании во трка за Вардарска долина

Вечер Прес - 18.07.2009

Две реномирани европски компании покажале интерес за проектот "Вардарска долина".

Нов тендер за „Вардарска долина“ во септември

Алсат-М - 17.07.2009

Министерот за економија, Фатмир Бесими потврди дека пропадна тендерот за „Вардарска долина“ со кој се планираше изградба на ...

Само две компании покажаа интерес за проектот Вардарска долина

Вечер Прес - 17.07.2009

Министерот за економија Фатмир Бесими потврди дека само две компании покажале интерес на јавниот оглас за проектот "Вардарска ...

Владата ќе го поништи во вторник тендерот „Вардарска долина“

МРТ - 17.07.2009

Министерот за економија Фатмир Бесими денеска потврди дека тендерот за „Вардарска долина“ е неуспешен, но нагласи дека владата ...

Само две компании покажаа интерес за проектот „Вардарска долина“

Сител - 17.07.2009

Министерот за економија Фатмир Бесими потврди дека само две компании покажале интерес на јавниот оглас за проектот „Вардарска ...

Тендерот за „Вардарска долина“ е неуспешен

МК-Фондови - 17.07.2009

Македонија - Економија Според неофицијалните информации, Министерот за економија Фатмир Бесими денеска потврди дека тендерот за ...

Владата ќе го поништи во вторник тендерот „Вардарска долина“

Макфакс - 17.07.2009

Министерот за економија Фатмир Бесими денеска потврди дека тендерот за „Вардарска долина“ е неуспешен, но нагласи дека владата ...

Пропадна тендерот „Вардарска долина“

Алсат-М - 15.07.2009

Пропадна тендерот за „Вардарска долина“ со кој требаше да се изградат неколку хидроцентрали.