TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хју Грант нема да изиграва татко на детето на Лиз Харли

Вест - 07.12.2001

Шармантниот британски актер тврди дека во никој случај нема да биде кум на детето на својата поранешна девојка Лиз Харли. Хју изјави дека неодамна ја видел Лиз, но само на кратко. "Ми се стори дека прекрасно изгледа", рече тој.

Харли е сигурна кој е таткото на нејзиното бебе, ама таткото не е

Вест - 06.12.2001

ЛОС АНЏЕЛЕС (АП) - Човекот за кого Елизабет Харли вели дека е татко на нејзиното дете вели дека не е сигурен дека бебето е негово. "Јас и г-ца Харли немавме врска кога таа забремени. Таа самата одбрала да биде самохрана мајка", вели сценаристот и продуцент Стивен Бинг.