TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мараја Кери им пееше за херојство на америте во косовски Бондстил

Вест - 06.12.2001

КАМПОТ БОНДСТИЛ (АП) - Мараја Кери во вторникот го испеа хитот "Херој" додека мировниците во американскиот камп во Косово "Бондстил" ја фотографираа sвездата, ракоплескаа, викаа и пееја заедно со неа. КАМПОТ БОНДСТИЛ (АП) - Мараја Кери во вторникот го испеа хитот "Херој" додека мировниците во ...

Бранови тестостерон во американските воени кампови во вторникот

Дневник - 06.12.2001

МАРАЈА КЕРИ НА КОСОВО Минитурнејата на поп-дивата Мараја Кери во три американски кампа на Косово во вторникот предизвика значително зголемување на нивото на тестостеронот кај војниците што присуствуваа на нејзините концерти. Во студената зимска ноќ Кери предизвика громогласни овации кај 700 ...