TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гинеколог од Прилеп обвинет за смрт на родилка

Орбис - 06.09.2016

Основното јавно обвинителство – Прилеп до надлежниот основен суд поднесе обвинителен предлог против Г.О., лекар специјалист гинеколог- акушер во Општа болница „Борка Талески“ Прилеп, информираа од обвинителството.

Обвинение против гинеколог од Прилеп

Дневник - 06.09.2016

Основното јавно обвинителство – Прилеп поднесе до Основниот суд – Прилеп обвинителен предлог против Г.О., лекар специјалист гинеколог-акушер во Општа болница „Борка Талески“ - Прилеп поради кривично дело тешки дела против здравјето на луѓето.

Гинеколог од прилепската болница обвинет за смртта на родилката од Беровци

10без10 - 06.09.2016

Лекар специјалист гинеколог-акушер од прилепската општа болница „БоркаТалески” денеска е обвинет од Основното јавно обвинителство – Прилеп за сторени тешки дела против здравјето на луѓето.

Гинеколог од Прилеп осомничен за смрт на родилка

Нова ТВ - 05.09.2016

По шест месеци од смртта на 21 годишната Симона Блажеска, Основното јавно обвинителство од Прилеп денеска до Судот поднесе обвинителен предлог против Г.О. лекар специјалист гинеколог во Општа болница „Борка Талески” во Прилеп.

Поведено обвинение против гинеколог од Прилеп

Утрински - 05.09.2016

Основното јавно обвинителство – Прилеп поднесе до Основниот суд – Прилеп обвинителен предлог против Г.О., лекар специјалист гинеколог-акушер во Општа болница „Борка Талески“ - Прилеп поради кривично дело - тешки дела против здравјето на луѓето.

Гинеколог од прилепската болница обвинет за смртта на родилката од Беровци

МКД - 05.09.2016

Лекар специјалист гинеколог-акушер од прилепската општа болница „БоркаТалески" денеска е обвинет од Основното јавно обвинителство – Прилеп за сторени тешки дела против здравјето на луѓето.

Јавното обвинителство ќе гони лекар специјалист за смртта на 21 годишната родилка

А1 On - 05.09.2016

По спроведените дејствија од страна на надлежен јавен обвинител, Основното јавно обвинителство – Прилеп до Основниот суд – Прилеп поднесе обвинителен предлог против Г.О. лекар специјалист гинеколог- акушер во Општа болница „Борка Талески” Прилеп.

Прилепското обвинителство гони гинеколог обвинет за смртта на родилка

+инфо - 05.09.2016

На обвинетиот му се става на товар дека сторил кривично дело – тешки дела против здравјето на луѓето . По спроведените дејствија од страна на надлежен јавен обвинител, Основното јавно обвинителство – Прилеп до Основниот суд – Прилеп поднесе ...

Обвинение против гинеколог од Прилеп за смртта на родилката

Кајгана - 05.09.2016

Прилепското обвинителство поднесе обвинение против лекар специјалист гинеколог- акушер Г.О. во Општа болница „Борка Талески” Прилеп, за смртта на родилката од прилепското село Беровци. Жената почина на 18 февруари оваа година.

Обвинение против гинеколог од Прилеп за смртта на родилката

Тера - 05.09.2016

Прилепското обвинителство поднесе обвинение против лекар специјалист гинеколог- акушер Г.О. во Општа болница „Борка Талески” Прилеп за смртта на родилката од прилепското село Беровци. Жената почина на 18 февруари оваа година.

Гинеколог осомничен за смрт на родилка

Фокус - 05.09.2016

Гинеколог од болницата во Прилеп е осомничен за смртта на 21-годишна родилка, која пред шест месеци починала при породување. Основното јавно обвинителство поднесе обвинение против Г.О. лекар специјалист гинеколог- акушер во Општа болница „Борка ...

OJO Прилеп поднесе Обвинителен предлог против лекар специјалист

Правдико - 05.09.2016

По спроведените дејствија од страна на надлежен јавен обвинител, Основното јавно обвинителство – Прилеп до Основниот суд – Прилеп поднесе обвинителен предлог против Г.О. лекар специјалист гинеколог- акушер во Општа болница „Борка Талески” Прилеп.

ОЈО – Прилеп поднесе Обвинителен предлог против лекар специјалист

Канал5 - 05.09.2016

По спроведените дејствија од страна на надлежен јавен обвинител, Основното јавно обвинителство – Прилеп до Основниот суд – Прилеп поднесе обвинителен предлог против Г.О. лекар специјалист гинеколог- акушер во Општа болница „Борка Талески” Прилеп.

Обвинение против гинекологот од Прилеп поради смртта на родилката од с. Беровци

Канал5 - 05.09.2016

Основното јавно обвинителство до прилепскиот суд поднесе обвинителен предлог против гинекологот во болницата во прилеп поради смртта на родилката од село Беровци. На обвинетиот му се става на товар дека сторил кривично дело – тешки дела против ...

Гинекологот ќе одговара за смртта на родилката од Прилеп

Курир - 05.09.2016

По спроведените дејствија од страна на надлежен јавен обвинител, Основното јавно обвинителство – Прилеп до Основниот суд – Прилеп поднесе обвинителен предлог против Г.О., лекар специјалист гинеколог- акушерство Општа болница „Борка Талески” Прилеп, ...

Гинеколог од Прилеп обвинет за смрт на родилка

Локално - 05.09.2016

Основното јавно обвинителство – Прилеп до надлежниот основен суд поднесе обвинителен предлог против Г.О., лекар специјалист гинеколог- акушер во Општа болница „Борка Талески“ Прилеп, информираа од обвинителството.

Обвинение против гинеколог од Прилеп за смртта на родилката

Макфакс - 05.09.2016

Прилепското обвинителство поднесе обвинение против лекар специјалист гинеколог- акушер Г.О. во Општа болница „Борка Талески” Прилеп за смртта на родилката од прилепското село Беровци. Жената почина на 18 февруари оваа година.

Гинеколог обвинет за смрт на родилка

МРТ - 05.09.2016

Лекарот е осомничен дека на 18 февруари во прилепската болница „Борка Талески“ во којашто работел не интервенирал на време при породувањето на пациентката... Прилепското обвинителство поднесе обвинителен предлог против гинекологот поради чија ...

Гинекологот ќе одговара за смртта на родилката од Прилеп

Република - 05.09.2016

По спроведените дејствија од страна на надлежен јавен обвинител, Основното јавно обвинителство – Прилеп до Основниот суд – Прилеп поднесе обвинителен предлог против Г.О., лекар специјалист гинеколог- акушерство Општа болница „Борка Талески” Прилеп, ...

Гинекологот ќе одговара за смртта на родилката од Прилеп

Press24 - 05.09.2016

По спроведените дејствија од страна на надлежен јавен обвинител, Основното јавно обвинителство – Прилеп до Основниот суд – Прилеп поднесе обвинителен предлог против Г.О., лекар специјалист гинеколог- акушерство Општа болница „Борка Талески” Прилеп, ...

Гинекологот ќе одговара за смртта на родилката од Прилеп

За Се - 05.09.2016

По спроведените дејствија од страна на надлежен јавен обвинител, Основното јавно обвинителство – Прилеп до Основниот суд – Прилеп поднесе обвинителен предлог против Г.О., лекар специјалист гинеколог- акушерство Општа болница „Борка Талески” Прилеп, ...

Поднесено обвинение против гинекологот за смртта на родилката од Прилеп

Нетпрес - 05.09.2016

По спроведените дејствија од страна на надлежен јавен обвинител, Основното јавно обвинителство – Прилеп до Основниот суд – Прилеп поднесе обвинителен предлог против Г.О., лекар специјалист гинеколог- акушерство Општа болница „Борка Талески” Прилеп, ...

Гинекологот ќе одговара за смртта на родилката од Прилеп

МК News - 05.09.2016

По спроведените дејствија од страна на надлежен јавен обвинител, Основното јавно обвинителство – Прилеп до Основниот суд – Прилеп поднесе обвинителен предлог против Г.О., лекар специјалист гинеколог- акушерство Општа болница „Борка Талески” Прилеп, ...

Гинеколог од Прилеп обвинет за смрт на родилка

Мета - 05.09.2016

Основното јавно обвинителство-Прилеп до Основниот суд-Прилеп поднесе обвинителен предлог против Г.О. лекар специјалист гинеколог- акушер во Општа болница „Борка Талески” Прилеп, информираа од обвинителството.

Јавното обвинителство ќе гони лекар специјалист за смртта на 21 годишната родилка

Репортер - 05.09.2016

По спроведените дејствија од страна на надлежен јавен обвинител, Основното јавно обвинителство – Прилеп до Основниот суд – Прилеп поднесе обвинителен предлог против Г.О. лекар специјалист гинеколог- акушер во Општа болница „Борка Талески” Прилеп.

За смрт на родилка обвинет доктор од Прилеп

Позитив.мк - 05.09.2016

Покренато обвинение против доктор од Прилеп за смртта на родилка. Тој се товари за тешки дела против здравјето на луѓето. Како што е наведено во соопштението од Основното јавно обвинителство, на ден 18.02.2016 година, во просториите на болницата, ...

Гинеколог од прилепската болница обвинет за смртта на родилката од Беровци

Репортер - 05.09.2016

Лекар специјалист гинеколог-акушер од прилепската општа болница „БоркаТалески” денеска е обвинет од Основното јавно обвинителство – Прилеп за сторени тешки дела против здравјето на луѓето.

Гинеколог од Општа болница „Борка Талески“ Прилеп ќе одговара за смрт на родилка

Пулс24 - 05.09.2016

По спроведените дејствија од страна на надлежен јавен обвинител, Основното јавно обвинителство – Прилеп до Основниот суд – Прилеп поднесе обвинителен предлог против Г.О., лекар специјалист гинеколог- акушерство Општа болница „Борка Талески” Прилеп, ...

Гинекологот ќе одговара за смртта на родилката од Прилеп

Lider - 05.09.2016

По спроведените дејствија од страна на надлежен јавен обвинител, Основното јавно обвинителство – Прилеп до Основниот суд – Прилеп поднесе обвинителен предлог против Г.О., лекар специјалист гинеколог- акушерство Општа болница „Борка Талески” Прилеп, ...