TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Центарот во сообраќаен метеж, надлежните бараат разбирање од возачите

Дневник - 14.06.2002

ПО ЗАТВОРАЊЕТО НА ИЛИНДЕНСКА Во Градот најавуваат дека наскоро ќе се става нов асфалт и на улицата Мито Хаџивасилев-Јасмин Центарот на Скопје е во целосна сообраќајна блокада откако градските власти затворија дел од прометната улица Илинденска.

Скопје во сообраќаен јазол

Вест - 12.06.2002

ГРАДСКИТЕ ВЛАСТИ РЕКОНСТРУКЦИИТЕ НА ТРИ ГЛАВНИ СООБРАЌАЈНИЦИ ГИ СПАКУВАА ВО ИСТО ВРЕМЕ По Гоце Делчев и Камениот мост, градот ја затвори и Илинденска, поради обнова, со што скопските улици се преплавија од колони возила и нервозни возачи кои не можат да се изначудат зошто се се реконструира во исто ...

Од денеска затворен дел од Илинденска

Вест - 10.06.2002

Одвивањето на сообраќајот на дел од улицата Илинденска, од крстосницата со булеварот Свети Клмент Охридски до крстосницата со улица Наум Наумовски - Борче, од денеска ќе биде забрането поради реконструкција на улицата. Автобусите на ЈСП од линијата 8 кои се движат од Центар кон Карпош, ќе бидат ...

Реконструкција на дел од улицата "Илинденска°

Утрински - 10.06.2002

Поради оштетување на коловозот Забранет сообраќајот на потегот од раскрсницата со булеварот "Свети Климент Охридски° до раскрсницата со "Наум Наумовски-Борче° Од денеска, па во наредните осум дена, Градот ќе го санира оштетениот коловоз на улицата ?Илинденска°.