TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Завршница на изборната кампања

24 Вести - 09.12.2016

На полноќ завршува изборната кампања на партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори. Утре е молк, а в недела е гласањето. Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ со митинг во Крушево и Прилеп, ...

Завршува изборната кампања

24 Вести - 09.12.2016

Денеска завршува изборната кампања на партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори. Утре е молк, а в недела е гласањето. Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Крушево и ...

Последен ден од изборната кампања, еве каде ќе финишираат митинзите

Алсат-М - 09.12.2016

Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори денеска ја завршуваат изборната кампања со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните. Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи ...

Последен ден од кампањата, утре молк, в недела гласање

МКД - 09.12.2016

Денеска завршува изборната кампања на партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори. Утре е молк, а в недела се гласа. Коалицијата За подобра Македонија предводена од ВМРОДПМНЕ ќе одржи митинзи во Крушево и Прилеп.

Последен ден од кампањата - СДСМ во Гази Баба, ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп

+инфо - 09.12.2016

„ВМРО за Македонија“ ќе одржи средба со граѓани на Општина Прилеп и митинг во Битола. СДСМ и Коалицијата „За живот во Македонија“ вечерва ќе одржи последен митинг во рамки на оваа изборна кампања во општина Гази Баба во 19 часот, а ВМРО-ДПМНЕ и ...

Денеска завршува предизборната кампања, утре молк, во недела на гласање

Популарно - 09.12.2016

Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори денеска ја завршуваат изборната кампања со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните. Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи ...

Завршува изборната кампања

Идивиди - 09.12.2016

Скопје, 9 декември 2016 (МИА) - Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори денеска ја завршуваат изборната кампања со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Последен ден од изборната кампања

ТВ21 - 09.12.2016

Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори денеска ја завршуваат изборната кампања со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните. Коалицијата За подобра Македонија предводена од ВМРО­ДПМНЕ ќе одржи ...

Завршува изборната кампања

А1 On - 09.12.2016

Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори денеска ја завршуваат изборната кампања со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните. Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи ...

Последен ден од кампањата – СДСМ во Гази Баба, ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп

Тера - 09.12.2016

СДСМ и Коалицијата „За живот во Македонија“ вечерва ќе одржи последен митинг во рамки на оваа изборна кампања во општина Гази Баба во 19 часот, а ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ во Крушево (17:30) и во Прилеп (20 часот) Коалицијата ...

Последен ден од кампањата, утре молк, в недела гласање

Алфа - 09.12.2016

Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори денеска ја завршуваат изборната кампања со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните. Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни ...

ПОСЛЕДЕН ДЕН ЗА ВЕТУВАЊА: Завршува изборната кампања, oд полноќ изборен молк

Телеграф - 09.12.2016

Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Крушево и Прилеп, а коалицијата „За живот во Македонија“ ќе има митинг во скопската општина Гази Баба Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените ...

Завршува изборната кампања

Сител - 09.12.2016

Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори денеска ја завршуваат изборната кампања со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните. Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи ...

Завршни митинзи на партиите: СДСМ во Гази Баба, ВМРО-ДПМНЕ во Крушево и Прилеп

Точка - 09.12.2016

Предизборната кампања за вонредните парламентарни избори завршува во петок, политичките партии денеска ќе ги одржат завршните митинзи и средби со граѓаните. Коалицијата предводена од СДСМ, „За живот во Македонија“, во петоко својот последен митинг ...

Ангелов: Ќе се спроведе попис веднаш по изборите

Канал5 - 09.12.2016

Носителот на листата со пратеници од коалицијата ВМРО за Македонија, во третата изборна единица, генерал Стојанче Ангелов денеска беше во ...

СДСМ со завршни митинзи во Арачиново и Гази Баба

Сител - 09.12.2016

Претпоследниот ден од изборната кампања коалицијата “За живот во Македонија” предводена од СДСМ одржаа митинзи во четвртата изборна единица. Пред симпатизерите во Радовиш и Струмица, дел од програмата на опозицијата презентираше лидерот на СДСМ ...

Последен ден од изборната кампања

Канал5 - 09.12.2016

Последен ден од изборната кампања – ВМРО ДПМНЕ и коалицијата ќе одржат завршен митинг во Прилеп, а коалицијата предводена од СДСМ кампањата ќе ја финишира со митинг во Гази Баба. Во сабота е предизборен молк, а во недела ќе се одржат предвремените ...

Народот преку довербата очекува да се штитат државните интереси

Алфа - 09.12.2016

Вечерва на плоштадот ``Методија Андонов Ченто`` каде што беа слеани реки од народ во градот под Маркови кули, со завршниот митинг од дваесетдневната изборна кампања, Коалицијата за подобра Македонија предводена од ВМРО ДПМНЕ, како што беше речено, ...

Готово е, кампањата завршува -утре предизборен молк!

Локално - 09.12.2016

Последен ден од кампањата – СДСМ во Гази Баба, ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп СДСМ и Коалицијата „За живот во Македонија“ вечерва ќе одржи последен митинг во рамки на оваа изборна кампања во општина Гази Баба во 19 часот, а ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За ...

Завршни митинзи на партиите: СДСМ во Гази Баба, ВМРО-ДПМНЕ во Крушево и Прилеп

Кајгана - 09.12.2016

Предизборната кампања за вонредните парламентарни избори завршува денеска, и политичките партии вечерва ќе ги одржат завршните митинзи и средби со граѓаните. Коалицијата предводена од СДСМ, „За живот во Македонија“, својот последен митинг во рамки ...

Завршува изборната кампања

МРТ - 09.12.2016

Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Крушево и Прилеп, а Коалицијата „За живот во Македонија“ ќе има митинг во скопската општина Гази Баба. Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените ...

Завршува изборната кампања

МК News - 09.12.2016

Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори денеска ја завршуваат изборната кампања со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните. Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи ...

Завршува изборната кампања

Нетпрес - 09.12.2016

Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Крушево и Прилеп, а Коалицијата „За живот во Македонија“ ќе има митинг во скопската општина Гази Баба. Коалицијата за промени и правда предводена од Демократскиот сојуз ...

Завршни митинзи, од полноќ молк

Вечер - 09.12.2016

Утре е молк, а в недела е гласањето Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори денеска ја завршуваат изборната кампања со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

ПОСЛЕДНИ МИТИНЗИ: ВМРО-ДПМНЕ во Крушево и Прилеп, СДСМ во Гази Баба

Фактор - 09.12.2016

Изборната кампања на партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори денеска завршува. Утре е молк, а в недела се гласа. Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО­-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Крушево и Прилеп.

Последен ден од изборната кампања, завршните митинзи во Скопје, Прилеп и Битола

Република - 09.12.2016

Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори денеска ја завршуваат изборната кампања со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните. Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи ...

Завршни митинзи на партиите: СДСМ во Гази Баба, ВМРО-ДПМНЕ во Крушево и Прилеп

Макфакс - 09.12.2016

Предизборната кампања за вонредните парламентарни избори завршува во петок, политичките партии денеска ќе ги одржат завршните митинзи и средби со граѓаните. Коалицијата предводена од СДСМ, „За живот во Македонија“, во петоко својот последен митинг ...

Последен ден од кампањата на партиите: СДСМ во Гази Баба, ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп

Мета - 09.12.2016

Политичките партии вечерва ќе ги одржат последните митинзи во рамките на својата предизборна кампања, а на полноќ настапува изборниот молк. СДСМ и Коалицијата за живот во Македонија последниот митинг ќе го одржат во општина Гази Баба во 19 часот, а ...

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата денеска со митинзи во Крушево и во Прилеп

Република - 09.12.2016

ВМРО-ДПМНЕ и „Коалицијата за подобра Македонија“ денеска ќе одржи два митинзи. Првиот митинг ќе биде во Крушево (градски плоштад) во 17:30 часот, а вториот митинг ќе се одржи во Прилеп (градски плоштад) со почеток од 20:00 ...

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата денеска со митинзи во Крушево и Прилеп

Нетпрес - 09.12.2016

Првиот митинг ќе биде во Крушево ( Градски Плоштад ) во 17:30 часот, а вториот митинг ќе се одржи во Прилеп ( Градски Плоштад ) со почеток од 20:00 ...

Уште денес митинзи и спотови, од утре молк

Позитив.мк - 09.12.2016

Денес е последен ден во кој политичките партии можат да агитираат кај гласачите да им го дадат нивниот глас пред вечер на полноќ да започне изборниот молк. Токму затоа уште денес ќе има митинзи и платено политичко рекламирање на партиите.

Последен ден од изборната кампања

Курир - 09.12.2016

Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори денеска ја завршуваат изборната кампања со презентација на нивната изборна програма пред ...

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата денеска со митинзи во Крушево и Прилeп

Курир - 09.12.2016

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За Подобра Македонија” денеска ќе одржи два митинзи. Првиот митинг ќе биде во Крушево ( Градски Плоштад ) во 17:30 часот, а вториот митинг ќе се одржи во Прилеп ( Градски Плоштад ) со почеток од 20:00 ...

Завршува изборната кампања

Lider - 09.12.2016

Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори денеска ја завршуваат изборната кампања со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните. Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи ...

Изборната кампања завршува: Од полноќ изборен молк

еМагазин - 09.12.2016

Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори денеска ја завршуваат изборната кампања со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните. Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи ...

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата денеска со митинзи во Крушево и во Прилеп

Пулс24 - 09.12.2016

Денеска, 09.12.2016, ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За Подобра Македонија” ќе одржи митинг во Крушево (Градски Плоштад) во 17:30 часот и митинг во Прилеп (Градски Плоштад) со почеток од 20:00 часот.

Завршува изборната кампања

Телевизија Нова - 13.10.2017

Најголемите политички партии вчера одржаа митинзи во Штип и во Велес, од каде што ги презентираа своите програми пред граѓаните. Заев вчера повикувајќи ги штипјани масовно да излезат на изборите не избираше зборови.

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата денеска со митинзи во Крушево и Прилеп

Телевизија Нова - 09.12.2016

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За Подобра Македонија” денеска ќе одржи два митинзи. Првиот митинг ќе биде во Крушево ( Градски Плоштад ) во 17:30 часот, а вториот митинг ќе се одржи во Прилеп ( Градски Плоштад ) со почеток од 20:00 ...

Два дена до крајот на изборната кампања

24 Вести - 08.12.2016

На два дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Два дена до крајот на изборната кампања, еве каде партиите ќе одржат митинзи

Алсат-М - 08.12.2016

На два дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Уште два дена од кампањата

МКД - 08.12.2016

На два дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Претпоследен ден од кампањата, СДСМ во Струмица и Радовиш, ВМРО-ДПМНЕ во Скопје

+инфо - 08.12.2016

Изборниот караван на Коалицијата за промени и правда, предводена од Демократскиот сојуз ќе го одржи завршниот предизборен митинг во Скопје. На претпоследниот ден од кампањата коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи ...

Претпоследен ден од изборната кампања

Фокус - 08.12.2016

Изборната кампања се ближи кон крајот. Партиските каравани денеска ќе митингуваат за претпоследен пат пред предизборниот молк. Коалицијата „За живот во Македонија“ предводена од СДСМ ќе има митинзи во Радовиш (17:30) и во Струмица (19:00).

Два дена до крајот на изборната кампања

А1 On - 08.12.2016

На два дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

СДСМ во Струмица, ВМРО-ДПМНЕ во општини низ Скопје

Тера - 08.12.2016

Политичките партии уште денеска и утре ќе имаат можност на митинзи и на средби со граѓаните да ги претстават своите програми, пред да почне предизборниот молк за предвремените парламентарни избори, кои ќе се одржат на 11 декември.

Два дена до крајот на изборната кампања

Канал5 - 08.12.2016

На два дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

УШТЕ ДВА ДЕНА ИЗБОРНА КАМПАЊА: ВМРО-ДПМНЕ ќе има митинзи во Скопје, СДСМ во Радовиш и во Струмица

Телеграф - 08.12.2016

Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во скопските општини Бутел, Гази Баба и Шуто Оризари, а Коалицијата „За живот во Македонија“ ќе има митинзи во Радовиш и во Струмица На два дена до крајот на изборната ...

Два дена до крајот на изборната кампања

Сител - 08.12.2016

На два дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Претпоследен ден од изборната кампања – партиите растрчани по секој глас

Точка - 08.12.2016

Партиите што ќе учествуваат на предвремените парламентарни избори на 11 декември, во четврток влегуваат во претпоследниот ден од изборната кампања. Според партиските најави, коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, во четврток ...

СДСМ и Коалицијата за живот во Македонија вечерва се во Струмица и Радовиш

Сител - 08.12.2016

Коалицијата За живот во Македонија предводена од СДСМ синоќа одржаа митинзи во втората изборна единица. Пред симпатизерите во Шуто Оризари и во Бутел, дел од програмата за Живот во Македонија презентираше лидерот на СДСМ Зоран Заев.

Два дена до крајот на изборната кампања

Локално - 08.12.2016

На два дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Претпоследен ден од изборната кампања – партиите растрчани по секој глас

Кајгана - 08.12.2016

Партиите што ќе учествуваат на предвремените парламентарни избори на 11 декември, денеска влегуваат во претпоследниот ден од изборната кампања. Според партиските најави, коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи ...

Два дена до крајот на изборната кампања

МРТ - 08.12.2016

Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во скопските општини Бутел, Гази Баба и Шуто Оризари, а Коалицијата „За живот во Македонија“ ќе има митинзи во Радовиш и во Струмица.

Два дена до крајот на изборната кампања

Репортер - 08.12.2016

На два дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Уште два дена кампања: Митинзи во скопските општини, Радовиш и Струмица

Република - 08.12.2016

На два дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Коалицијата „За подобра Македонија" ќе одржи митинзи во неколку скопски општини

Вечер - 08.12.2016

На два дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Претпоследен ден од изборната кампања – партиите растрчани по секој глас

Скопје инфо - 08.12.2016

Партиите што ќе учествуваат на предвремените парламентарни избори на 11 декември, во четврток влегуваат во претпоследниот ден од изборната кампања. Според партиските најави, коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, во четврток ...

Уште еден ден за меѓупартиски обвинувања во изборната кампања

Позитив.мк - 08.12.2016

Политичките партии ќе имаат можност уште само два дена на митинзи и на средби со граѓаните да ги претстават своите програми, пред да почне предизборниот молк за предвремените парламентарни избори, кои ќе се одржат на 11 декември.

Претпоследен ден од изборната кампања – партиите растрчани по секој глас

Макфакс - 08.12.2016

Партиите што ќе учествуваат на предвремените парламентарни избори на 11 декември, во четврток влегуваат во претпоследниот ден од изборната кампања. Според партиските најави, коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, во четврток ...

СДСМ во Струмица, ВМРО-ДПМНЕ со митинзи во неколку скопски општини

Мета - 08.12.2016

Политичките партии уште денеска и утре ќе имаат можност на митинзи и средби со граѓаните да ги претстават своите програми, пред изборниот ден на 11 декември. На претпоследниот ден од изборната кампања, ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата За подобра Македонија ...

Два дена до крајот на изборната кампања

Канал 77 - 08.12.2016

На два дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Два дена до крајот на изборната кампања

Lider - 08.12.2016

На два дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Три дена до крајот на изборната кампања

24 Вести - 07.12.2016

На три дена до крајот на изборната кампања партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Избори 2016: Митинзи на партиите

24 Вести - 07.12.2016

Лидерот на Демократскиот сојуз и носител во првата изборна единица на коалицијата За промени и правда оствари средба со граѓаните на Карпош. Носителот на кандидатската листа на коалицијата ВМРО за Македонија, Ден Дончев пред студентите на УКИМ ...

Партиите со митинзи

24 Вести - 07.12.2016

Партиите ги продолжија митинзите и денеска. СДСМ и колацијката преводена од опозицијата се обрати на граѓаните во Шуто Оризари и Чаир. Коалицијата “За подобра Македонија“ предводена од ВМРО=ДПМНЕ одржа митинг во Ѓорче петров и во Куманово.

Три дена до крајот на изборната кампања

Алсат-М - 07.12.2016

На три дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Уште три дена до молкот, денеска митинзи во Скопје, Куманово, Гостивар, Струга...

МКД - 07.12.2016

И денеска ќе продолжи презентацијата на програмите на политичките партии пред граѓаните на Република Македонија. До предизборниот молк, остануваат уште три дена. Политичките партии и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори и ...

СДСМ денеска во Чаир и во Шуто Оризари, ВМРО-ДПМНЕ во Ѓорче Петров и во Куманово

+инфо - 07.12.2016

ДПА ќе има митинг во Струга, Коалицијата за промени и правда пред општина Кисела Вода. Денеска продолжуваат митинзите и средбите на партиите со граѓаните низ целата земја. Коалицијата „За живот во Македонија“ предводена од СДСМ ќе одржи митинзи во ...

Три дена до крајот на изборната кампања

Идивиди - 07.12.2016

Скопје, 7 декември 2016 (МИА) - На три дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Три дена до крајот на изборната кампања

А1 On - 07.12.2016

На три дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

СДСМ денеска во Шуто Оризари и Чаир, ВМРО – ДПМНЕ во Куманово и Ѓорче Петров

Фокус - 07.12.2016

Коалицијата „За живот во Македонија“ предводена од СДСМ денеска ќе одржи митинзи во Шуто Оризари во 12 часот и вечер во 19 часот во Чаир. Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Ѓорче Петров во 17, 30 и во ...

Продолжуваат митинзите и средбите на партиите со граѓаните

ТВ21 - 07.12.2016

Продолжуваат митинзите и средбите на партиите со граѓаните низ целата земја. Коалицијата „За живот во Македонија“ предводена од СДСМ ќе одржи митинзи во Шуто Оризари и во Чаир. Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи ...

СИТНО БРОИМЕ: Три дена до крајот на изборната кампања

Телеграф - 07.12.2016

Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Ѓорче Петров и во Куманово, а Коалицијата „За живот во Македонија“ ќе има митинзи во скопските општини Шуто Оризари и Чаир На три дена до крајот на изборната кампања ...

Три дена до крајот на изборната кампања

Сител - 07.12.2016

На три дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Три дена до крајот на изборната кампања

Канал5 - 07.12.2016

На три дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

СДСМ со митинг во Чаир и во Шуто Оризари, ВМРО-ДПМНЕ во Ѓорче Петров и во Куманово

Точка - 07.12.2016

Политичките партии кои учествуваат на предвремените парламентарни избори на 11 декември, во вторник продолжуваат со митинзите и средбите со граѓаните низ целата земја. Коалицијата „За живот во Македонија“ предводена од СДСМ ќе одржи митинзи во Шуто ...

Три дена до крајот на изборната кампања

Локално - 07.12.2016

На три дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

СДСМ со митинг во Чаир и во Шуто Оризари, ВМРО-ДПМНЕ во Ѓорче Петров и во Куманово

Кајгана - 07.12.2016

Политичките партии, кои учествуваат на предвремените парламентарни избори на 11 декември, продолжуваат со митинзите и средбите со граѓаните низ целата земја. Коалицијата „За живот во Македонија“ предводена од СДСМ ќе одржи митинзи во Шуто Оризари ...

Градовите во кои денеска ќе митингуваат партиите

Република - 07.12.2016

На три дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

МИТИНЗИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ: Три дена до крајот на изборната кампања

Вечер - 07.12.2016

На три дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

ВМРО-ДПМНЕ вечерва со митинг во Куманово

Кумановски м. - 07.12.2016

ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата вечерва на градскиот плоштад во Куманово ќе одржат голем централен митинг каде пред граѓаните на Куманово ќе ги претстават своите предизборни програми. Свое обраќање пред присутните меѓу останатите ќе има и лидерот на ...

Партиите бројат ситно, ова се денешните предизборни активности

Позитив.мк - 07.12.2016

До крајот на предизборната кампања остануваат уште само три дена па политичките партии максимално ќе ги искористат за митинзи и средби со граѓаните иако се очекува кулуминацијата да се случи преку црната кампања со нарачани спотови против ривалите ...

Нова стратегија на СДСМ: Веќе нема да си држат митинзи сами на себе (ФОТО)

Press24 - 07.12.2016

Низата дебакли кои ги доживеа опозициската коалиција предводена од СДСМ ширум Македонија ја принудија опозициската партија да смени стратегија и социјалдемократите повеќе нема да се држат митинзи сами на себе.

СДСМ со митинг во Чаир и во Шуто Оризари, ВМРО-ДПМНЕ во Ѓорче Петров и во Куманово

Макфакс - 07.12.2016

Политичките партии кои учествуваат на предвремените парламентарни избори на 11 декември, во вторник продолжуваат со митинзите и средбите со граѓаните низ целата земја. Коалицијата „За живот во Македонија“ предводена од СДСМ ќе одржи митинзи во Шуто ...

Веќе нема да си држат митинзи сами на себе (ФОТО)

Вечер - 07.12.2016

Низата дебакли кои ги доживеа опозициската коалиција предводена од СДСМ ширум Македонија ја принудија опозициската партија да смени стратегија и социјалдемократите повеќе нема да се држат митинзи сами на себе Имено, СДСМ денеска се спремиле за ...

СДСМ во Чаир, ВМРО-ДПМНЕ во Куманово, ДПА ќе одржи митинг во Струга

Мета - 07.12.2016

Политичките партии влегуваат во завршната фаза од кампањата, со одржување митинзи и средби со граѓани и им остануваат уште три дена да ја претстават нивната политичка програма. Така, денеска СДСМ и Коалицијата за живот во Македонија ќе одржат ...

Нова стратегија на СДСМ: Веќе нема да си држат митинзи сами на себе (Фoтo)

Република - 07.12.2016

Низата дебакли кои ги доживеа опозициската коалиција предводена од СДСМ ширум Македонија ја принудија опозициската партија да смени стратегија и социјалдемократите повеќе нема да се држат митинзи сами на себе.

МИТИНЗИ И СРЕДБИ: Каде партиите ќе ги презентираат програмите?

Фактор - 07.12.2016

Mитинзите и средбите на партиите со граѓаните продолжуваат низ целата Македонија. Изборната кампања влегува во финишот. Партиите имаат неколку дена за да ги презентираат програмите и она што го нудат.

Нова стратегија на СДСМ: Веќе нема да си држат митинзи сами на себе (ФОТО)

Курир - 07.12.2016

Низата дебакли кои ги доживеа опозициската коалиција предводена од СДСМ ширум Македонија ја принудија опозициската партија да смени стратегија и социјалдемократите повеќе нема да се држат митинзи сами на себе.

Три дена до крајот на изборната кампања

Lider - 07.12.2016

На три дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Три дена до крајот на изборната кампања

Телевизија Нова - 07.12.2016

Политичките партии влегуваат во завршната фаза од кампањата, со одржување митинзи и средби со граѓани и им остануваат уште три дена да ја претстават нивната политичка програма. Денеска СДСМ и коалицијата За живот во Македонија точно на пладне одржа ...

Четири дена до крајот на изборната кампања

24 Вести - 06.12.2016

Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Берово и Делчево, а коалицијата „За живот во Македонија“ ќе има митинг во Крива Паланка и Куманово. Изборниот караван на коалицијата За промени и правда, предводена од ...

Четири дена до крајот на изборната кампања, ВМРО-ДПМНЕ во Делчево, СДСМ во Куманово

24 Вести - 06.12.2016

На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Четири дена до крајот на изборната кампања; Распоред на партиските митинзи за денеска

Алсат-М - 06.12.2016

На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Денеска ВМРО-ДПМНЕ со митинг во Делчево, СДСМ во Куманово

МКД - 06.12.2016

Во последната недела од изборната кампања за предвремените парламентарни избори што ќе се одржат в недела, политичките партии продолжуваат со презентацијата на своите изборни програми пред граѓаните.

СДСМ денеска митингува во Куманово, ВМРО-ДПМНЕ во Делчево

+инфо - 06.12.2016

Коалицијата ВМРО за Македонија ќе одржи средба со граѓаните на Општина Куманово. На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на ...

Четири дена до крајот на изборната кампања

Идивиди - 06.12.2016

Скопје, 6 декември 2016 (МИА) - На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Четири дена до крајот на изборната кампања

ТВ21 - 06.12.2016

На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Четири дена до крајот на изборната кампања

А1 On - 06.12.2016

На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

ВМРО-ДПМНЕ со митинг во Берово, а СДСМ во Куманово

Точка - 06.12.2016

Уште четири дена до крајот на изборната кампања, во вторник, партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

УШТЕ ЧЕТИРИ ДЕНА КАМПАЊА: ВМРО-ДПМНЕ со митинг со Делчево, СДСМ со Куманово

Телеграф - 06.12.2016

Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Берово и Делчево, а Коалицијата „За живот во Македонија“ ќе има митинг во Крива Паланка и Куманово На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и ...

Четири дена до крајот на изборната кампања

Алфа - 06.12.2016

На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Четири дена до крајот на изборната кампања

Канал5 - 06.12.2016

На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Четири дена до крајот на изборната кампања

Сител - 06.12.2016

На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

СДСМ вчера ја претстави програмата во југо-западна Македонија

Сител - 06.12.2016

Последната недела од предизворната кампања, коалицијата предводена од СДСМ ја почна од југозападна Македонија. Синоќа имаа митинзи во Дебар, Струга и Охрид. Презентирајќи дел од програмата, лидерот на СДСМ Зоран Заев ја побара поддршката од ...

Четири дена до крајот на изборната кампања- и денеска митинзи

Локално - 06.12.2016

На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

ВМРО-ДПМНЕ со митинг во Берово, СДСМ во Куманово

Кајгана - 06.12.2016

Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните. Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Берово и Делчево, ...

Четири дена до крајот на изборната кампања

Република - 06.12.2016

На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

ВМРО-ДПМНЕ со митинг во Берово, а СДСМ во Куманово

Макфакс - 06.12.2016

Уште четири дена до крајот на изборната кампања, во вторник, партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

ПАРТИИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ СО АГЕНДАТА: Каде ќе има митинзи денеска?

Фактор - 06.12.2016

Од партиите и коалициите и денеска продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните. Од кампањата за изборите на 11 декември, остануваат уште 4 дена. Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи ...

Четири дена до крајот на изборната кампања

Вечер - 06.12.2016

Пред граѓаните во текот на денот ќе биде претставена изборната програма и од страна на носителите на кандидатски листи за пратеници На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените ...

Четири дена до крајот на изборната кампања

Нетпрес - 06.12.2016

На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Четири дена до крајот на изборната кампања

МРТ - 06.12.2016

Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Берово и Делчево, а Коалицијата „За живот во Македонија“ ќе има митинг во Крива Паланка и Куманово. На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и ...

Четири дена до крајот на изборната кампања

Курир - 06.12.2016

На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата денеска со митинзи во Берово и Делчево

Курир - 06.12.2016

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За Подобра Македонија” денеска ќе одржи два митинзи. Првиот митинг ќе се одржи во Берово на Градскиот плоштад во 17:30 часот, а вториот митинг ќе биде во Делчево на летна сцена кај Градски парк со почеток од 20:00 ...

ВМРО-ДПМНЕ денеска на митинг во Делчево, СДСМ во Куманово

Мета - 06.12.2016

Политичките партии се во последната недела од изборната кампања за предвремените парламентарни избори закажани за недела, 11 декември. Коалицијата за подобра Македонија предводена од ВМРО-ДПМНЕ, денеска ќе одржи митинзи во Берово во 17.30 часот и во ...

Четири дена до крајот на изборната кампања

Lider - 06.12.2016

На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Уште само 4 дена до крајот на изборната кампања

Пулс24 - 06.12.2016

На четири дена до крајот на изборната кампања денеска партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори продолжуваат со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

Митинзи на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ во Берово и Делчево

Пулс24 - 06.12.2016

Остануваат уште неколку дена до финализирањето на предизборната кампања на партиите за претстојните парламентарни избори. Денес, ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За Подобра Македонија” ќе одржи митинг во Берово (Градски Плоштад во 17:30 часот и митинг во ...

Последна недела од изборната кампања

24 Вести - 05.12.2016

Политичките партии денеска продолжуваат со активности за изборната кампања за предвремените параламентарни избори што ќе се одржат в недела. Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела ...

Последна недела од изборната кампања; Распоред на партиските митинзи за денеска

Алсат-М - 05.12.2016

Политичките партии денеска продолжуваат со активности за изборната кампања за предвремените параламентарни избори што ќе се одржат в недела. Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела ...

Продолжува изборната кампања, митинзи во Скопје, Охрид, Куманово, Кочани...

МКД - 05.12.2016

Политичките партии денеска продолжуваат со активности за изборната кампања за предвремените параламентарни избори што ќе се одржат в недела. Коалицијата За подобра Македонија, предводена од ВМРОДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела ...

ВМРО-ДПМНЕ во Центар и во Кисела Вода, СДСМ на митинзи во Охрид и во Струга

+инфо - 05.12.2016

Остануваат уште пет дена до крајот на изборната кампања, а политичките партии продолжуваат со активности што ќе се одржат в недела. Остануваат уште пет дена до крајот на изборната кампања, а политичките партии продолжуваат со активности што ќе се ...

СДСМ вечерва има митинг во Охрид, ВМРО-ДПМНЕ во Центар

+инфо - 05.12.2016

Митинг најави и коалицијата Алијанса за Албанците пред жителите на Куманово. Коалицијата За подобра Македонија, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела Вода и во Центар, а коалицијата За живот во Македонија предводена ...

Последна недела од изборната кампања

ТВ21 - 05.12.2016

Политичките партии денеска продолжуваат со активности за изборната кампања за предвремените параламентарни избори што ќе се одржат в недела. Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела ...

Ангелов од „ВМРО за Македонија“: иницијатива за попис, за да се преброиме

ТВ21 - 05.12.2016

Коалицијата ВМРО за Македонија вечерва се претстави на митинг во Делчево и ги презентираше приоритетите од изборната програма. Лидерот на ВМРО – НП и носител на кандидатската листа за пратеници во Четвртата изборна единица на коалицијата Љубчо ...

Последна недела од изборната кампања

А1 On - 05.12.2016

Политичките партии денеска продолжуваат со активности за изборната кампања за предвремените параламентарни избори што ќе се одржат в недела. Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела ...

СДСМ вечерва во Охрид, ДПМНЕ во Скопје

Фокус - 05.12.2016

Коалицијата „За подобра Македонија” предводена од ВМРО­-ДПМНЕ вечерва ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела Вода и Центар. СДСМ и коалицијата пак, митингуваат во Дебар, Струга и во Охрид.

Последна недела од изборната кампања

Сител - 05.12.2016

Политичките партии денеска продолжуваат со активности за изборната кампања за предвремените параламентарни избори што ќе се одржат в недела. Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела ...

Последна недела од изборната кампања

Телеграф - 05.12.2016

Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела Вода и во Центар, а коалицијата „За живот во Македонија“ предводена од СДСМ во Дебар, Струга и во Охрид Политичките партии денеска ...

Коалицијата ,,За подобра Македонија “ на митинзи во Кратово, Пробиштип и Крива Паланка

Канал5 - 05.12.2016

ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ одржува митинг Пробиштип, а подоцна и во Крива ...

СДСМ на митинзи во Ресен и Битола

Канал5 - 05.12.2016

Коалицијата предводена од СДСМ вечерва одржува митинзи во Ресен и во ...

Митинг на ВМРО за Македонија во Струмица

Канал5 - 05.12.2016

Коалицијата ВМРО за Македонија вечерва одржа митинг во Центарот за култура „Антон Панов“ во Струмица. Претседателот на ВМРО НП Љубчо Георгиевски рече дека не го разбира, како што посочи, стравот на двете најголеми партии на политичката сцена од ...

Шест дена до крајот на изборната кампања

Канал5 - 05.12.2016

Коалициите и политичките партии - учесници на претстојните предвремени парламентарни избори денеска продолжуваат со активностите во рамки на кампањата. ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ ќе одржат митинзи во Радовиш и Струмица, а СДСМ ...

Митинг на Коалицијата „ВМРО за Македонија“ во Делчево

Канал5 - 05.12.2016

Коалицијата ВМРО за Македонија вечерва се претстави на митинг во Делчево и ги презентираше приоритетите од изборната програма. Лидерот на ВМРО - НП и носител на кандидатската листа за пратеници во Четвртата изборна единица на коалицијата Љубчо ...

Последна недела од изборната кампања

Канал5 - 05.12.2016

Политичките партии денеска продолжуваат со активности за изборната кампања за предвремените параламентарни избори што ќе се одржат в недела. Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела ...

Предизборни митинзи во Скопје, Охрид, Куманово

Точка - 05.12.2016

Продолжува изборната кампања, во понеделник со митинзи во Скопје, Охрид, Куманово, Кочани, за предвремените параламентарни избори што ќе се одржат в недела. Коалицијата За подобра Македонија, предводена од ВМРО­ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските ...

УШТЕ ПЕТ ДЕНА МИТИЗНИ: Изборната кампања влегува во самиот финиш

Телеграф - 05.12.2016

Коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ вечерва има митинзи во Кисела Вода и во Центар, додека СДСМ е во Струга и во Охрид Партиите имаат уште пет дена за изборната кампања . Таа влегува во самиот финиш, а судејќи според тонот што го употребуваат партиите на ...

Последна недела од изборната кампања- Одбројувањето почнува !

Локално - 05.12.2016

Последнда седмица пред изборите. Уште само 5 дена кампања, па потоа изборен молк и на 11 декември предвремени парламентарни избори. Политичките партии денеска продолжуваат со активности за изборната кампања , со средби, митнзи и промоции на своите ...

Предизборни митинзи во Скопје, Охрид, Куманово

Кајгана - 05.12.2016

Продолжува изборната кампања со митинзи во Скопје, Охрид, Куманово, Кочани, за предвремените парламентарни избори што ќе се одржат во недела. Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО­ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела ...

Последна недела од изборната кампања – митинзи во Скопје, Охрид, Куманово и во Кочани

Орбис - 05.12.2016

Политичките партии влегуваат во последната недела од изборната кампања со митинзи и со средби со граѓаните, на кои ги претставуваат политичките програми за изборите на 11 декември. ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија ќе одржат митинзи во ...

Последна недела од изборната кампања

Нетпрес - 05.12.2016

Политичките партии денеска продолжуваат со активности за изборната кампања за предвремените параламентарни избори што ќе се одржат в недела. Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела ...

Последна недела од изборната кампања

МРТ - 05.12.2016

Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела Вода и во Центар, а коалицијата „За живот во Македонија“ предводена од СДСМ во Дебар, Стругаи во Охрид.

Последна недела од изборната кампања

Република - 05.12.2016

Политичките партии денеска продолжуваат со активности за изборната кампања за предвремените параламентарни избори што ќе се одржат в недела. Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела ...

Последна недела од изборната кампања

Вечер - 05.12.2016

Коалицијата „За подобра Македонија", предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела Вода и во Центар, а коалицијата „За живот во Македонија" предводена од СДСМ во Дебар, Струга и во Охрид Политичките партии денеска ...

Предизборни митинзи во Скопје, Охрид, Куманово

Макфакс - 05.12.2016

Продолжува изборната кампања, во понеделник со митинзи во Скопје, Охрид, Куманово, Кочани, за предвремените параламентарни избори што ќе се одржат в недела. Коалицијата За подобра Македонија, предводена од ВМРО­ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските ...

ВМРО-ДПМНЕ на митинзи во две скопски општини, СДСМ во Дебар, Струга, Охрид

Фактор - 05.12.2016

Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО­-ДПМНЕ, денеска ќе одржи митинзи во општините Кисела Вода и во Центар. Kоалицијата „За живот во Македонија“ предводена од СДСМ ќе има митинзи во Дебар, Струга и Охрид.

Политичките партии денеска ќе одржат митинзи во Скопје, Охрид, Куманово и во Кочани

Мета - 05.12.2016

Политичките партии влегуваат во последната недела од изборната кампања со митинзи и со средби со граѓаните, на кои ги претставуваат политичките програми за изборите на 11 декември. ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија ќе одржат митинзи во ...

Продолжува изборната кампања

МРТ - 05.12.2016

Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела Вода и во Центар, а коалицијата „За живот во Македонија“ предводена од СДСМ во Дебар, Стругаи во Охрид.

Партиите со се помалку време да ги убедат гласачите во нивните програми

Позитив.мк - 05.12.2016

Политичките партии имаат уште многу кратко време да ги привлечат гласачите со своите пораки во предизборната кампања. Денешните активности предвидуваат неколку митинзи низ градовите, како и директни средби со граѓаните.

Растрчани низ цела Македонија – Еве каде се денешните митинзи

Репортер - 05.12.2016

Политичките партии влегуваат во последната недела од изборната кампања со митинзи и со средби со граѓаните, на кои ги претставуваат политичките програми за изборите на 11 декември. ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија ќе одржат митинзи во ...

Во живо: Митинг на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата во Кисела Вода

Република - 05.12.2016

Митингот на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата во Кисела Вода се очекува зда започне во 17,30 часот. Митинзите на ВМРО-ДПМНЕ следете ги на ...

ФОТО: Дебакл на СДСМ во Охрид

Курир - 05.12.2016

Дебакл по дебакл за СДСМ. Се помал број граѓани ја даваат поддршката со своето присуство на нивните митинзи. Вечерва СДСМ и Коалицијата одржуваат митинг во Охрид, каде што посетеноста е многу мала.

Дебакл на СДСМ во Охрид

Вечер - 05.12.2016

Дебакл по дебакл за СДСМ. Се помал број граѓани ја даваат поддршката со своето присуство на нивните митинзи Вечерва СДСМ и Коалицијата одржуваат митинг во Охрид, каде што посетеноста е многу мала.

Дебакл на СДСМ во Охрид (ФОТО)

Нетпрес - 05.12.2016

Дебакл по дебакл за СДСМ. Се помал број граѓани ја даваат поддршката со своето присуство на нивните митинзи. Вечерва СДСМ и Коалицијата одржуваат митинг во Охрид, каде што посетеноста е многу мала.

Последна недела од изборната кампања

Lider - 05.12.2016

Политичките партии денеска продолжуваат со активности за изборната кампања за предвремените параламентарни избори што ќе се одржат в недела. Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела ...

Последна недела од изборната кампања

Канал 77 - 05.12.2016

Активностите на политичките партии за изборната кампања за предвремените параламентарни избори прпдолжуваат и денеска. Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела Вода и во Центар, а ...

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата со митинзи во Кисела Вода и Центар

Пулс24 - 05.12.2016

Денеска (05.12.2016) ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За Подобра Македонија” ќе одржи митинг во Општина Кисела Вода (на паркингот пред Општината) во 17:30 часот и митинг во Општина Центар (пред Олимписки базен) со почеток од 20:00 часот.

ФОТО: „Илјадници“ го пречекаа Заев во Општина Могила

Пулс24 - 05.12.2016

Се намалува посетеноста на митинзите на СДСМ. Откако на површина испливаа реалните планови на оваа партија и притисоците кои ги вршат врз граѓаните, револтот се искажува во повеќе облици. Предизборната кампања на предвремените избори во 2016 година ...

ФОТО: Фијаско на СДСМ во Охрид!

Пулс24 - 05.12.2016

Дебакл по дебакл за СДСМ. Сѐ помал број граѓани ја даваат поддршката со своето присуство на нивните митинзи. Вечерва СДСМ и Коалицијата одржуваат митинг во Охрид, каде што посетеноста е многу мала.

МАКЕДОНИЈА ГЛАСА ВО НЕДЕЛА: Последна недела од изборната кампања на политичките партии

Телевизија Нова - 05.12.2016

Политичките партии денеска продолжуваат со активности за изборната кампања за предвремените параламентарни избори што ќе се одржат в недела. Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во скопските општини Кисела ...